DRUMURI JUDETENE REFACUTE IN CLUJ – Lucrarile pe drumurile judetene 172F si 109E au fost finalizate

Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de refacere a sistemului rutier pe drumurile judetene 172F si 109E. Acestea au vizat circa 25 de km pe raza comunelor Mica si Vad.

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrarile de intreținere in regim de prima urgența care au vizat refacerea drumurilor județene 172F si 109E. Intervențiile de remediere a sistemului rutier pe cele doua drumuri județene s-au desfasurat pe o lungime insumata de aproape 25 de kilometri, respectiv 9,62 kilometri pe raza comunei Mica (DJ 172F) si 15,29 kilometri pe raza comunei Vad (DJ 109E)”, anunta CJ Cluj.

In perioada imediat urmatoare vor fi realizate si marcajele rutiere, in zilele in care condițiile meteorologice vor fi prielnice desfasurarii acestui tip de lucrari, spun reprezentantii CJ Cluj.

Deteriorarea celor doua sectoare a fost determinata de devierea traficului greu prin localitațile situate pe raza comunelor Mica si Vad, ca urmare a lucrarilor de reabilitare a podului peste raul Somes, din municipiul Dej.

E o veste buna pe care o dam atat locuitorilor din zona cat si numerosilor participanți la trafic ce opteaza pentru aceste rute. Ambele drumuri se prezinta acum in condiții optime de circulație”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Județean Cluj.

In funcție de starea de degradare a celor doua drumuri, lucrarile au constat in frezarea zonelor deteriorate, realizarea stratului de blocaj din piatra bruta, refacerea fundației din piatra bruta si din balast, plombarea gropilor cu imbracaminți asfaltice, refacerea sanțurilor si a rigolelor, desfundarea de podețe, montarea de parapeți metalici si asternerea de covor asfaltic.

Articolul precedentPISTOL GARANTEAZA CA NU SUNT PROBLEME PE INFRASTRUCTURA MARE – PNRR nu este in pericol. CNAIR e pregatita pentru iarna
Articolul următorPRIMELE ZBORURI DE PE AEROPORTUL DIN BRASOV, IN IUNIE 2023 – LOT Polish Airlines, principala companie aeriana poloneza, interesata sa opereze pe noul aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.