LUCRARI PE DJ 191D – Lucrarile de intretinere vor dura 3 luni

Consiliul Judetean Cluj a demarat lucrari de intretinere pe DJ191D (DJ 108A) – Vanatori – limita cu judetul Salaj.

Consiliul Judetean Cluj a demarat o serie de lucrari de intretinere curenta si periodica pe drumul judetean 191D (DJ 108A) – Vanatori – limita cu judetul Salaj. Acestea vizeaza sectorul de 7,73 kilometri cuprins intre kilometrul 31+330 si kilometrul 39+060 si au drept scop asigurarea unei circulatii normale, in conditii de deplina siguranta.

Durata de executie a lucrarilor este de maxim 3 luni.

Intentia noastra este sa profitam la maxim de timpul care permite desfasurarea acestui tip de lucrari, astfel incat un numar cat mai mare de drumuri judetene sa beneficieze, inca din aceasta toamna, de conditii optime de circulatie. Urmare a lucrarilor demarcate pe DJ 191D, participantii la trafic si locuitorii din zona vor avea un acces rapid la drumul national 1 pe relatia cu drumul judetean 108A, prin localitatea Ciucea si, mai departe, spre Cluj-Napoca sau judetul Bihor”, a declarat Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

In aceasta etapa se frezeaza zonele deteriorate, concomitent executandu-se plombari cu imbracaminte asfaltica si lucrari de tratare a burdusirilor si a tasarilor.

De asemenea, vor fi executate lucrari constand in taierea vegetatiei si a lastarisului din vecinatatea platformei drumului, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea si curatarea santurilor, rigolelor si podetelor, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare si adaos de material, inlocuirea de podete, refacerea timpanelor si camerelor de cadere, vopsirea capetelor de podete si montarea de parapeti metalici in zonele unde situatia o impune.

Articolul precedentORASUL GALATI ISI FACE PARCARE SUPRATERANA – Primaria organizeaza o licitatie de 21,7 milioane lei
Articolul următorSEFUL CNAIR AMENINTA AKTOR CU REZILIEREA – Pistol acuza activitate slaba pe santierul lotului 3 al autostrazii A0 Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.