CLUJUL VA AVEA UN NOU DRUM JUDETEAN – Drumul se va numi DJ 109Z si are o lungime de 4,7 kilometri

Clujul va avea un nou drum judetean. Consiliul Judetean va prelu in administrare drumul comunal 32 care va deveni DJ 109Z Coasta (DJ 109D) – Tauseni – DJ 161K. Noul drum judetean DJ 109Z va asigura o legatura rapida intre drumurile judetene DJ 109D si DJ 161K prin localitatile Coasta si Tauseni.

Consiliul Judetean Cluj va integra in reteaua de drumuri pe care o are in administrare un nou drum judetean. Acesta va avea indicativul DJ 109Z si are o lungime de 4,765 kilometri”, anunta CJ Cluj.

Astfel, Consiliul Judetean va incadra drumul comunal DC 32 din categoria functionala a drumurilor de interes local in cea a drumurilor de interes judetean, cu denumirea de DJ 109Z Coasta (DJ 109D) Tauseni – DJ 161K.

Decizia forului administrativ judetean are la baza hotararea consiliului local al comunei Bontida prin care a fost aprobata trecerea drumului comunal DC 32 din domeniul public al comunei Bontida in domeniul public al Judetului Cluj.

In aceste conditii, drumul judetean DJ 109Z va putea fi cuprins in programele Consiliului Judetean de lucrari de modernizare si reabilitare, respectiv de intretinere curenta si periodica a drumurilor judetene.

Prin preluarea in administrare a acestui nou drum judetean vom contribui la asigurarea unei infrastructuri rutiere moderne, menita sa isi aduca aportul la impulsionarea investitiilor si a dezvoltarii economice a intregii zone”, afirma Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Articolul precedentLA AEROPORTUL DIN BRASOV SE LUCREAZA ”LA TURATIE MAXIMA” – Cladirea are structura de rezistenta finalizata. UTI lucreaza la constructia platformelor pe care vor fi puse echipamentele pentru serviciile de navigatie aeriana
Articolul următor140 MILIOANE LEI PENTRU DRUMURILE DIN DAMBOVITA – Guvernul semneaza finantarea prin Programul National “Anghel Saligny”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.