AEROPORTUL SATU MARE PREGATESTE INVESTITII DE 262 MILIOANE LEI – Se construieste un terminal nou, va fi reabilitata pista de decolare, iar terminalul existent va fi extins

Aeroportul din Satu Mare se modernizeaza cu 262 milioane lei. Compania care administreaza aeroportul organizeaza o licitatie deschisa pentru achzitia de ”servicii proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului, inclusiv verificarea tehnica a proiectului tehnic si executie lucrari in cadrul proiectului cu titlul: REABILITAREA SI MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII AEROPORTUARE, arata un anunt din SICAP.

Principalele obiective ale acestei investitii sunt: Reabilitarea pistei de decolare / aterizare; Extindere platforma de imbarcare; Asigurarea portantei benzii pistei; Realizarea unui terminal nou / Extinderea terminalului existent; Achizitia de echipamente aeroportuare.

Valoarea totala estimata este de 262.159.398 lei. Fondurile sunt asigurate din bugetul de venituri si cheltuieli al regiei, fonduri de la bugetul de stat si fonduri nerambursabile obtinute prin POIM 2014-2020. 

Durata contractului este de 17 luni.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa participe la licitatie:

  • Media cifrei de afaceri globala a ofertantului din ultimile trei exercitii financiare incheiate (2019, 2020, 2021) sa fie cel putin egala cu suma de 520.000.000 lei.
  • Ofertantul trebuie sa faca dovada ca va detine / va avea acces la disponibilitati banesti, resurse reale negrevate de datorii sau linii de credit pentru o perioada de minimum patru luni de la momentul inceperii executarii lucrarilor, in valoare de minimum 40.000.000 lei, necesare pentru a realiza cash-flow-ul necesar si suficient realizarii lucrarilor in cursul primelor patru luni ale perioadei de executie a acestora, independent de alte angajamente contractuale ale operatorului economic.
  • Ofertantul trebuie sa faca dovada ca prestat si dus la bun sfarsit, in ultimii 3 ani, in mod corespunzator servicii similare de aceeasi natura si complexitate sau superioare din punctul de vedere al complexitatii si/sau scopului, constand in servicii de proiectare, in orice faza (SF, DALI, PT), pentru lucrari ce fac obiectul contractului, cu o valoare totala fara TVA, mai mare sau cel putin egala cu 10.000.000 lei, in cadrul a maximum 3 contracte.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 16 septembrie 2022, ora 15.00.

Articolul precedentREPARATII PE UN DRUM TURISTIC DIN CLUJ – Se asfalteaza drumul care duce in statiunea turistica Muntele Baisorii
Articolul următorPASAJUL DOMNESTI TRECE LA ASFALT – Se toarna primul strat. Scriosteanu: „Dam in trafic pasajul Domnesti pe 15 noiembrie”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.