TIMISOARA SE VA LEGA DE DOUA LOCALITATI PRINTR-O PISTA DE BICICLETE DE 3 KM – A fost lansata licitatia pentru studiul de fezabilitate

Consiliul Judetean Timis anunta ca face pasi pentru realizarea pistei de biciclete care va lega Timisoara de localitatile Dumbravita si Giarmata.

Pista va avea putin peste 3 kilometri lungime, 3 metri latime, cate 1 metru pe fiecare sens de circulatie, cu zona mediana de separare si acostamente.

Consiliul Judetean Timis continua demersurile pentru a pune in practica propunerea venita din partea cetatenilor, prin bugetul participativ de anul trecut, de amenajare a unei piste de biciclete care va urma un traseu la liziera Padurii Verzi, care sa faca legatura, pe o ruta separata fata de DJ 691, intre Timisoara, Dumbravita si Giarmata, inclusiv zona industrial”, anunta CJ Timis.

A fost demarata licitatia pentru intocmirea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic, procedurile fiind in prezent in etapa de evaluare a ofertelor.

Valoarea estimata a contractului este de 50.000 lei, fara TVA.

7.500 de oameni, locuitori ai Dumbravitei, dar si ai Timisoarei si localitatii Giarmata vor putea folosi aceasta pista de biciclete.

Articolul precedentDATELE INS – Crestere inregistrata la comertul cu autovehicule si motociclete
Articolul următorSTUDIU INGRIJORATOR AL AUTORITATII DE CONCURENTA – Traficul de marfuri din Portul Constanta, afectat de lipsa investitiilor si de infrastructura degradata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.