NE ASTEAPTA O IARNA CU O GIGACALORIE DE 300 LEI – Avertisment din Primaria Capitalei: „La doua camere o sa avem 1200 lei intretinere”

Fostul viceprimar al Capitalei, avocatul Aurelian Badulescu, in prezent consilier general in CGMB si lider al consilierilor PSD din Primarie, dezvaluie viitorul crunt pe care bucurestenii il vor avea in aceasta iarna.

Prezent in emisiunea Lumea Infrastructurii de la Etno Tv, prezentata de jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc, fostul viceprimar Aurelian Badulescu a declarat ca in iarna bucurestenii vor plati pentru intretinerea la doua camere 1200 lei. Acest lucru se va intampla din cauza faptului ca „nu e plafonat nimic”.

Iata declaratia lui Aurelian Badulescu:

„Nu se va intampla nimic in Bucuresti daca nu se intampla o singura Unitate Deliberativa la nivelul Municipiului Bucuresti. Asa cum arata Bucurestiul astazi si asa cum isi impart Bucurestiul nu va intampla nimic. Suntem in 2022, am in fata bugetul Municipiului Bucuresti, stiu ce se va intampla in Bucuresti, anul asta nu se va intampla nimic. In 2023 ne asteapta o iarna cu gigacalorie de 300 si ceva de lei. Aceasta inseamna foarte mult. La doua camere, dupa structura pe care o avem astazi, nu e plafonat nimic, asta este o poveste, nu exista plafonare.

Bucurestiul plateste gazul, intretinerea, apa calda, apa rece si aici trebuie sa ne ducem cu calculele. Insemna ca la doua camere o sa avem 1200 lei intretinere”.

Emisiunea integrala poate fi vizionata aici:

Articolul precedentGARA DE NORD DIN TIMISOARA SE MODERNIZEAZA – Consolidarile se ridica la 17,6 milioane lei fara TVA
Articolul următorCFR A DESEMNAT CASTIGATORUL PENTRU MODERNIZAREA LINIEI DE CALE FERATA CARANSEBES-LUGOJ – Asocierea WEBUILD SPA – SALCEF SPA a castigat contractul de 1,36 miliarde fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.