VESTI BUNE PENTRU CEA MAI ASTEPTATA AUTOSTRADA – Prima sectiune din tronson va fi gata la sfarsitul acestui an

Prima sectiune din autostrada Sibiu-Pitesti va fi gata la sfarsitul acestui an, iar intregul tronson in 5-6 ani. De asemenea, in maximum 2-3 saptamani Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor va emite o decizie in cee ace priveste contestatia la sectiunea 3, adeclarat directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, în cadrul emisiunii ”Lumea Infrastructurii” realizata de jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc la postul de televiziune Etno TV.

Prima sectiune din autostrada Sibiu-Pitesti, cei 14 km pana la Boita, va fi gata la sfarsitul acestui an”, a declarat directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, în cadrul emisiunii ”Lumea Infrastructurii” realizata de jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc la postul de televiziune Etno TV.

Sectiunea 5, de la Curtea de Arges la Pitesti, este in executie. S-a semnat contractul pentru sectiunea 2 cu o asociere de firme turcesti, Ordinul de Incepere a fost emis, iar proiectarea va incepe pe 1 iulie. 50 de luni va dura executia lucrarilor.

Sectiunea 3: am desemnat castigatorul. Din pacate a fost contestata decizia companiei la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Eu sunt increzator ca in maximum 2-3 sapatamani vom avea o decizie a CNSC, urmand ca, daca ea este favorabila, sa semnam contractual pentru aceasta sectiune lipsa. Sectiunea 4 este si ea in faza de proiectare. Deci avem pentru prima data premisele ca Sibiu-Pitesti sa fie gata”, spune el.

Sectiunea 3 poate pune insa proiectul in dificultate, daca acest contract nu se va semna.

Eu mi-as dori sa fie gata toata in 55-60 de luni de acum inainte. In cinci-sase ani”, precizeaza Pistol.

Acesta a vorbit si de prioritatile sale la conducerea pandemiei. Intre acestea sunt: Coridorul IV Paneuropean, de la Nadlac la Constanta, care ar trebui intregit cu lotul ”cu ursi” Lugoj-Deva.

Articolul precedentDIRECTORUL GENERAL AL CNAIR ARATA CUM POATE FI SCHIMBAT USOR UN CONSTRUCTOR NESERIOS – Scumpirea materialelor de constuctorii le creeaza probleme
Articolul următorSIMPLIFICARI IN PROCEDURA DE AUTORIZATIE SPECIALA DE TRANSPORT – Reguli noi pentru transportatorii din judetul Bihor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.