PISTE DE BICICLETE SI PERDELE FORESTIERE LA BRASOV – Contractul se ridica la circa 3,9 milioane lei

Contractul de servicii in baza caruia va fi elaborat Studiul de Fezabilitate privind realizarea pistelor de biciclete si a perdelor forestiere de protectie pe drumurile din judetul Brasov a fost semnat de Todorica Serban, vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, si de Madalin Matica, reprezentantul firmei turcesti Inpro Muhendislik Musavirlik Anonim Sirketi.

Momentul semnarii contractului a fost precedat de o sedinta pe tema modalitatilor de lucru prin intermediul carora specialistii turci impreuna cu cele doua firme subcontractoare, Terra Silva SRL si Interhub Development SRL, vor duce la indeplinire cu succes obligatiile contractuale.

Discutiile s-au purtat in format hibrid, la ele participand si membri din conducerea Inpro Muhendislik Musavirlik Anonim Sirketi.

Acest contract este in valoare de 3.899.777 lei si are o durata de implementare de 14 luni, arata Consiliul Judetean Brasov.

La finalul duratei contractuale, administratia publica judeteana va beneficia de o documentatie formata din patru studii de fezabilitate, cate unul pentru fiecare zona a judetului Brasov, care va reprezenta baza pentru dezvoltarea infrastructurii de ciclism, perdele forestiere si plantatii de protectie in judetul Brasov.

Articolul precedentPESTE 47.000 DE MASINI NOI AU FOST INMATRICULATE IN ROMANIA – Cele mai cautate marci au fost Dacia, Ford, Hyundai si Toyota
Articolul următorEXPROPRIERILE PENTRU CENTURA GIURGIU VOR COSTA 3,75 MILIOANE LEI – 481 de imobile primesc despagubiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.