TAROM IMPLEMENTEAZA SEGMENTUL LOW-COST – Se lucreaza la un „proiect pentru ca o aeronava sa aiba un segment de business, un element de economic si un element de low-cost”

Planuri marete pentru TAROM. Daca planul de privatizare va functiona astfel cum isi propune noul Consiliu de Administratie al companiei nationale de transport aerian, TAROM trece la nivelul urmator: acela care va aduce si profit companiei. Cum? Dezvaluie administratorul Catalin Dancu in cadrul emisiunii Lumea Infrastructurii de la Etno Tv:

„Directorul general si intreaga echipa de conducere a TAROM lucreaza la un proiect pentru ca o aeronava sa aiba un segment de business, un element de economic si un element de low-cost. Practic imparte avionul in trei, iar serviciile vor varia in functie de clasa unde stai. Directorul general a promis ferm romanilor ca din toamna serviciile de catering vor fi la nivel de anul 2022. Vreau de la romani sa aiba incredere si rabdare. Daca nu realizam alternativa B a unei privatizari, asa cum au facut-o altii si au castigat, compania dispare. Nu mergem pe privatizare, ci pe proiectul Comisiei, foarte bine, ramanem, existam, dar din 2026 oamenii politici din Romania sa nu spuna ca nu s-a tras un semnal de alarma.

Eu vreau sa gandesc ca din 2026 aceasta companie nu va fi o companie care sa ramana ca nume, dar sa nu aiba sustenabilitate comerciala, sa ne plimbam pe nu stiu ce zone si sa pierdem din valoarea ei comerciala”.

Urmariti integral emisiunea realizata cu avocatul Catalin Dancu, administator al TAROM:

Articolul precedentPRIVATIZAREA, COLACUL DE SALVARE PENTRU TAROM – Statul roman ramane in continuare actionar majoritar cu 51%. Dancu: „Privatizarea trebuie facuta ca alternativa la proiectul Comisiei Europene”
Articolul următorA FOST DESEMNAT CASTIGATORUL PENTRU CENTURA BEIUS – Contractul depaseste 269 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.