CNAIR SUPERVIZEAZA CONSTRUCTIA CENTURII GALATI – Compania de Drumuri organizeaza licitatie de peste 17 milioane lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) organizeaza o licitatie deschisa prin care vrea sa cumpere servicii de supervizare pentru ”Proiectare si Executie Varianta de ocolire Galati„, arata un anunt in SEAP.

Licitatia este estimata intre 14.725.970 si 17.671.164 lei.

Durata contractului este de 118 luni.

Ofertantul trebuie sa demonstreze ca cifra de afaceri anuala totala pentru fiecare din exercitiile financiare aferente anilor 2019, 2020 si 2021 a fost de minimum 5.000.000 lei.

Obiectul contractului Servicii de Supervizare ,,Proiectare si Executie Varianta de ocolire Galati” va consta în furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate, atât în timpul perioadei de proiectare și execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul perioadei de garanție a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și pentru a se asigura că Antreprenorul proiectează și execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul proiectarii și al lucrărilor”, arata anuntul.

Ofertantul trebuie sa faca dovada ca a dus la bun sfarsit in ultimii 5 ani servicii de supervizare/consultanta pentru lucrari de constructie noua si/ sau largire si/ sau modernizare si/sau reabilitare aferente drumurilor nationale si/sau autostrazilor si/ sau drumurilor expres, la nivelul a maximum 5 contracte in valoare cumulata de minimum: 7.000.000 lei fara TVA.

Termenul limita pana cand pot fi trimise ofertele este 7 iulie, ora 15.00.

Investitia strabate raza unitatii administrativ-teritoriale a municipiului Galati și a localitatilor Sendreni, Smardan si Vanatori din judetul Galati.

Lungimea variantei ocolitoare este de 33,6 km.

Indicatorii tehnico – economici ai obiectivului de investitie „Varianta de ocolire Galati”au fost aprobati prin Hotararea Guvernului nr. 726/2019.

Viteza de proiectare a traseului este de 100 km/h.

Exproprierea tuturor imobilelor proprietate privata aflate pe coridorul traseului variantei de centura Galati se ridica la 23,83 milioane lei, pentru un numar de 665 imobile cu o suprafata totala de 1.719.522 mp.

Varianta de ocolire Galati va realiza legatura intre DN 25 Galati – Tecuci, DJ 251 Galati-Smardan, DN 26 Galati – Oancea, DN 24D Galati – Giugiulesti, astfel traficul de tranzit va fi scos din municipiul Galati.

Municipiul Galati este traversat de DN 2B ( E87 si E584), care face legatura intre municipiul Braila si punctul de frontiera Giurgiulesti, catre Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Georgia etc. Municipiul Galati este traversat in intregime de traficul de tranzit dinspre tarile mentionate mai sus, nu numai prin Vama Giurgiulesti ci si prin Vama Oancea, fiind absolut necesara scoaterea traficului respectiv in afara orasului prin realizarea unei variante de ocolire.

Articolul precedentERBASU CASTIGA LICITATIA PENTRU CENTURA SANMARTIN – Soseaua va avea o lungime de 5,7 kilometri, iar valoarea proiectului este de 149 milioane lei fara TVA
Articolul următorCENTURA ARAD-EST, IN DEZBATERE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR – Exproprierile vor costa 10,6 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.