TRAFICUL PE AEROPORTUL OTOPENI A AJUNS LA 85% FATA DE 2019 – Pasagerii ar trebui sa vina la aeroport cu trei ore inaintea zborului

Traficul pe aeroporturile din tara isi revin la nivelul de dinainte de pandemie mai ales odata cu ocazia sarbatorilor de Paste si a minivacantei de 1 Mai.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) atrage atentia pasagerilor care sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda ca sunt posibile aglomerari pe fluxurile de pasageri, in special pe cel de sosiri internationale, la orele de varf. Compania le recomanda pasagerilor care vor decola la orele de varf sa se prezinte la aeroport cu trei ore inainte de ora programata a zborului.

Aceste aglomerari se produc in conditiile in care, intr-un interval foarte scurt de timp, sosesc multe curse internationale, iar valorile de trafic de pasageri se ridica deja la peste 85% din valorile ultimului an prepandemic (2019).

CNAB si Politia de Frontiera arata ca au luat masuri de suplimentare a personalului care asigura dirijarea/informarea pasagerilor pe fluxul de sosiri si controlul documentelor. Astfel, la orele de varf, toate ghiseele de frontiera functioneaza la capacitate maxima si, in consecinta, timpul de asteptare este redus la minimum posibil.

Aglomerari se produc in continuare, la orele de varf (in special dimineata devreme) si pe fluxul de plecari internationale. Si aici, personalul aeroportului, al agentilor de handling si companiilor aeriene, precum si cel al Politiei de Frontiera si al Brigazii Antitero face eforturi constante pentru a asigura fluenta si rapiditatea efectuarii formalitatilor si controalelor obligatorii”, mentioneaza compania.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti le recomanda pasagerilor sa manifeste rabdare si intelegere si sa respecte indicatiile personalului din aeroport.

Totodata, mentinem recomandarea ca pasagerii care vor decola la orele de varf sa se prezinte la aeroport cu trei ore inainte de ora programata a zborului”, mai arata compania.

Articolul precedentAUTOSTRADA BACAU-PASCANI, MAI APROAPE DE REALITATE – Au fost aprobati indicatorii economici pentru autostrada de 77 km
Articolul următorPRIMARIA TULCEA REPARA STRAZILE CU 38 MILIOANE LEI – Licitatie deschisa pentru un contract de peste trei ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.