BLUE AIR DESCHIDE O NOUA BAZA LA IASI – Compania anunta noi destinatii pentru romani

Blue Air, care este cea mai mare companie aeriana ultra low-cost din Romania, deschide a patra baza din Romania – Iasi, cu doua aeronave noi. Compania va introduce totodata 11 noi rute ce leaga Romania de Europa, numarul acestora ajungand astfel la 13.

Noua baza de la Iasi va efectua in vara anului 2022 pana la 46 de zboruri pe saptamana, 11 rute directe noi si 12 zboruri de conexiune la tarife accesibile. Noile rute vor fi spre Bruxelles, Barcelona, Paris, Dublin, Londra, Dusseldorf, Munchen, Roma, Heraklion, Mykonos, Zakynthos.

Suntem incantaţi sa anunţam deschiderea noii noastre baze din Iasi, care va oferi o conectivitate sporita prin cele doua aeronave poziţionate la Iasi, 46 de zboruri saptamanale si 11 rute noi, legand Iasiul cu destinaţii cheie, precum Londra, Paris, Dublin, Barcelona, Dusseldorf, Bruxelles pe tot parcursul anului. Blue Air se angajeaza sa-si consolideze in continuare poziţia in Iasi prin extinderea reţelei sale la 25 de destinaţii si prin poziţionarea a patru aeronave Boeing 737-MAX-8 in Vara 2023. Pentru a sarbatori, desfasuram astazi campania Cumperi un bilet si primesti unul gratuit, valabila pentru minimum doua persoane care calatoresc spre si din Iasi”, a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial Blue Air.

Directorul general al Aeroportului Iasi, Romeo Vatra, a dat asigurari ca exista toata deschiderea pentru o colaborare cat mai buna si de lunga durata.

Vom inaugura baza aeriana in aceasta vara, vom calatori spre noi destinaţii, iar de anul viitor vom regasi in reţeaua de rute si mai multe zboruri operate de Blue Air. Suntem siguri ca noile rute vor fi bine primite de pasagerii nostri, multe dintre ele fiind foarte solicitate. Aeroportul Iasi este al doilea aeroport regional din ţara, ca numar anual de pasageri, si fiecare companie partenera care investeste la Iasi contribuie direct la cresterea traficului. Odata cu lansarea noilor destinaţii Blue Air si conectarea regiunii cu hub-uri aeriene si centre importante in toata Europa si nu numai, avem certitudinea ca ne vom menţine pe un trend ascendent in ceea ce priveste mobilitatea pe Aeroportul Iasi”, a declarat Romeo Vatra.

Acesta a declarat totodata ca a incheiat luna martie cu 120.000 de calatori, o cifra mai mare chiar decat cea inregistrata inainte de pandemie, in primul trimestru al acestui an fiind inregistrat 220.000 de calatori, iar cu aportul Blue Air se va putea depasi 1 milion de pasageri la finalul anului.

Cresterea bazei Blue Air in 2023 se va realiza concomitent cu extinderea infrastructurii aeroportuare, cand vom beneficia de capacitate dubla de operare prin noul Terminal T4 si vom deveni mai atractivi pentru companii si calatori. Blue Air este partenerul nostru tradiţional, iar colaborarea noastra se bazeaza pe incredere”, a spus directorul general al Aeroportului Iasi.

Presedinte Consiliul Judeţean Iasi, Costel Alexe, a apreciat cresterea si diversificarea numarului de curse pe aeroportul Iasi.

Pe langa investitiile in dezvoltarea infrastructurii aeroportuare este foarte importanta insa si relaţia cu partenerii, cu operatorii aerieni. Ma bucur ca Blue Air a revenit la Iasi, ca putem avea o colaborare foarte buna pentru ca iesenii si moldovenii sa fie conectaţi cu importante capitale si metropole europene. Aeroportul este un pilon principal pentru a ne asigura ca avem conexiune cu Europa si ca putem susţine mobilitatea potenţialilor investitori, a oamenilor de afaceri care vor sa investeasca in Iasi si a turistilor”, a spus presedintele CJ Iasi.

De asemenea, Blue Air a anuntat zilele trecute ca a inaugurat o noua ruta si va opera doua zboruri pe saptamana intre Bucuresti si Alicante. Prețurile biletelor incep de la 14,99 euro/ segment, toate taxele incluse.

“Ne angajam sa oferim in aceasta vara o rețea excelenta din Bucuresti catre Spania, introducand 6 noi destinații – Alicante, Tenerife, Ibiza, Sevilla, Bilbao si Zaragoza – si ajungand astfel la un numar total de 17 servicii directe ultra-low-cost catre Spania, operate cu aeronave Boeing 737 MAX 8 noi si confortabile. Alicante este unul dintre cele mai frumoase orase de litoral din Spania si este o alegere perfecta pentru o vacanța de vara in familie sau pur si simplu pentru un citybreak spontan. Suntem incantați sa oferim clienților nostri optiuni si mai bune de a vizita Spania la prețuri foarte accesibile”, spune Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

In vara anului 2022, Blue Air leaga Bucuresti, Iasi, Bacau si Cluj de Spania prin 17 zboruri directe.

  • Din BUCURESTI: Alicante (Nou), Barcelona, ​​Bilbao (Nou), Ibiza (Nou), Madrid, Malaga, Palma de Mallorca, Sevilla (Nou), Tenerife (Nou), Valencia, Zaragoza (Nou)
  • Din BACAU: Barcelona
  • Din CLUJ: Barcelona, ​​Madrid, Malaga (Nou) Valencia (Nou)
  • Din IASI: Barcelona
Articolul precedentLISTA NEAGRA IN TRANSPORTUL AERIAN – 117 companii aeriene sunt interzise in spatiul aerian al UE. Ele nu indeplinesc standardele de siguranta
Articolul următorAEROPORTUL DIN DUBAI, CEL MAI AGLOMERAT HUB DIN LUME – Numarul total de pasageri la nivel mondial in 2021 este estimat la 4,5 miliarde

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.