CLUJ-NAPOCA PLATESTE 23,49 MILIOANE LEI PENTRU AMENAJAREA UNOR LEGATURI PIETONALE – Durata contractului este de 19 luni

Primaria Cluj-Napoca vrea sa plateasca 23,49 milioane lei pentru amenajarea unor legaturi pietonale intre Piata Karl Liebknecht – Parcul Iris si strazile adiacente, in municipiul Cluj-Napoca.

Licitatia va fi suportata din fonduri bugetare, insa doreste sa obtina fonduri nerambursabile.

Municipalitatea organizeaza o licitatie deschisa in acest sens, potrivit unui anunt din SEAP.

Termen limita pentru trimiterea ofertelor este 18 aprilie 2022.

Durata contractului pentru realizarea investitiei este de 19 luni ( 4 luni proiectare si 15 luni executia lucrarilor).

Garantia lucrarilor intre 3 si 5 ani, acordandu-se urmatorul punctaj : 3 ani – 0 puncte, 4 ani – 10 puncte si 5 ani – 20 puncte. Total punctaj: 100 puncte.

Va castiga oferta cu punctajul cel mai mare. In cazul in care doua sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face avand in vedere punctajul obtinut la factorii de evaluare in ordinea descrescatoare a ponderilor acestora. In situatia in care egalitatea se mentine, autoritatea contractanta are dreptul sa solicite noi propuneri financiare, si oferta castigatoare va fi desemnata cea cu propunerea financiara cea mai mica”, arata anuntul.

Operatorii economici ce depun oferta trebuie sa dovedeasca ca au capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului.

Firmele trebuie totodata sa fie atestate ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei).

Articolul precedentDRUMURILE JUDETENE INTRA IN REPARATII – Consiliile judetene Cluj si Brasov platesc aproape 54 milioane lei pentru modernizarea unor drumuri
Articolul următorFORD ISI RESTRCUTUREAZA ACTIVITATEA LA NIVEL GLOBAL – Ford anunta transferul fabricii de la Craiova catre Ford Otosan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.