SE CAUTA CONSTRUCTORI PENTRU CENTURILE OSORHEI, NOJORID SI SANTANDREI – CJ Bihor a lansat licitatia de 213 milioane pentru executia lucrarilor

S-a lansat licitatia pentru executia lucrarilor la centurile din Zona Metropolitana Oradea (ZMO), respectiv centurile Osorhei, Nojorid si Santandrei si reparatii la drumul judetean Osorhei-Copacel.

Termenul de depunere a ofertelor este 18 aprilie 2022, ora 15:00, iar valoarea estimata a proiectului este 213.187.447.02 lei. Finantarea va fi asigurata din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operational Regional.

Consiliul Judetean Bihor si-a asumat realizarea a trei drumuri de legatura in Zona Metropolitana Oradea (ZMO), in parteneriat cu cele trei primarii pe raza carora trec drumurile, respectiv Osorhei, Nojorid si Santandrei.

Proiectarea celor trei centuri a fost realizata de firma SC ADURO SRL, in urma unui contract semnat in primavara anului trecut, pe 14 aprilie.

Termenul de executie, potrivit anuntului postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, este de 18 luni.

Proiectul „Cresterea accesibilitatii pe drumurile judetene in Zona Metropolitana Oradea” prevede reabilitarea DJ 767E Orsorhei-Copacel (12,7 km) si realizarea centurilor Osorhei (5,8 km), Santandrei (5 km) si Nojorid (8,4 km).

Decizia privind realizarea proiectului “Cresterea accesibilitatii pe drumurile judetene in Zona Metropolitana Oradea” a fost luata ca urmare a traficului intens din ZMO si a numarului mare de persoane care au locuri de munca in apropierea orasului Oradea (din peste 160.000 de locuri din judet, 115.000 sunt in zona metropolitana).

Articolul precedentVESTI BUNE DE LA GALATI – A fost semnat protocolul cu Consiliul Judetean Braila pentru construirea unui aeroport international. Drumul de Mare Centura al Galatiului intra in proiectare
Articolul următorLUCRARILE LA LOTUL 3 AL AUTOSTRAZII PLOIESTI-BUZAU, APROAPE DE START – O asociere de romani, turci si spanioli a castigat contractul de 948 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.