GRINDEANU A EVALUAT CNAIR – Ministerul Justitiei, satisfacut de activitatea Companiei: „Majoritatea proiectelor CNAIR evolueaza bine”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a avut o sedinta de analiza a proiectelor CNAIR si afirma ca majoritatea proiectelor evolueaza bine, dar recunoaste ca sunt si proiecte care trebuie accelerate.

Conducerea si echipa tehnica mi-au prezentat evolutia proiectelor de infrastructura rutiera. Timp de 4 ore am analizat in detaliu fiecare proiect in parte.

Concluzii: Majoritatea proiectelor evolueaza bine! Sunt si proiecte care trebuie accelerate!„, spune Grindeanu.

Ministrul precizeaza ca nu se va feri sa aplice penalitati.

Nu ne ferim sa aplicam penalitati, dar trebuie gasite si alte solutii, care sa accelereze proiectele. Maine se analizeaza in CTE CNAIR proiectul tehnic pentru Autostrada Buzau-Focsani„, a adaugat ministrul Transporturilor.

In perioada urmatoare va fi semnat contractul pentru sectiunea 2 Sibiu-Pitesti, mai spune oficialul.

Astept inceperea sezonului de constructii pentru a vedea evolutii si in santiere. Pana atunci CNAIR pune la punct toate aspectele logistice. Astfel, la momentul reluarii lucrarilor nu vor mai putea fi invocate blocaje cauzate de autoritati„, a mai spus ministrul.

De asemenea, Sorin Grindeanu s-a intalnit cu Excelenta sa, Ambasadorul Israelului la Bucuresti, David Saranga. Cei doi au discutat desprecooperarea in domeniul infrastructurii de transport.

Am discutat despre relatiile de colaborare bilaterale dintre Romania si Israel, cu un mare accent pe cooperarea in domeniul infrastructurii de transport. Excelenta sa, David Saranga a dat asigurari ca Israelul este deschis sa ofere sprijin partii romane inclusiv in domeniul gestionarii si implementarii proiectelor„, a afirmat ministrul.

Articolul precedentGRINDEANU A SCHIMBAT CONDUCEREA METROREX – Revine Mariana Miclaus, de care Bode era nemultumit
Articolul următorAEROPORTUL DIN TIMISOARA, IN „CONTRATIMP” CU INVESTITIILE – In februarie va fi anuntat castigatorul pentru terminalul plecari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.