GRINDEANU A SCHIMBAT CONDUCEREA METROREX – Revine Mariana Miclaus, de care Bode era nemultumit

Mariana Miclaus revine pe postul de director general al Metrorex, au declarat surse din Ministerul Transporturilor pentru „Lumea Infrastructurii”.

Mariana Miclaus a fost numita joi, 20 ianuarie 2022, director general al Metrorex de catre Consiliul de Administratie al societatii, in locul lui Laurentiu Trusca, pentru un mandat de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia pana la maximum 6 luni.

Ea a mai detinut aceasta functie intre noiembrie 2019 – iulie 2020, cand ministru al Transporturilor era Lucian Bode.

Ea are o experienta de peste 30 de ani in cadrul companiei, si-a inceput cariera ca „montator SCB” (semnalizarea si centralizarea circulatiei), fiind inclusiv sef al Serviciului Managementul Finantarilor Externe.

In vara anului 2020, Mariana Miclaus si-a dat demisia de la conducerea Metrorex in urma criticilor lui Bode pentru ca Magistrala 5 din cartierul Drumul Taberei nu a fost finalizata, la termenul asumat, pe 30 iunie 2020. Metroul a fost pus in functiune pe 15 septembrie 2020.

Recent, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a schimbat si conducerea Tarom.

Articolul precedentAUTOSTRADA SIBIU-FAGARAS SE LICITEAZA IN 2022 – Contractul de 7,5 miliarde de lei, fara TVA, pentru proiectare si executie, programat pentru finalul anului
Articolul următorGRINDEANU A EVALUAT CNAIR – Ministerul Justitiei, satisfacut de activitatea Companiei: „Majoritatea proiectelor CNAIR evolueaza bine”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.