NOUTATI DE LA PASAJUL DOMNESTI – S-a turnat placa de suprabetonare si a inceput realizarea suprastructurii la rampa de urcare dinspre Bucuresti

Saptamana trecuta s-au reluat lucrarile la pasajele Olteniței – Popesti-Leodeni, Domnesti si Berceni. Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, a mers iar in control pe santier, la Pasajul Domnesti.

S-a turnat placa de suprabetonare si a inceput realizarea suprastructurii la rampa de urcare dinspre Bucuresti.

Continua realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna.

Continua montarea predalelor si a inceput si realizarea armaturii pentru placa de suprabetonare la rampa de urcare/coborare dinspre Domnesti.

Continua realizarea suprastructurii la rampa de coborare spre Bragadiru. Continua montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum si la rampa de coborare spre Bucuresti”, anunta Scriosteanu.

Continua relocarea rețelelor de utilitați, precum si realizarea rețelei de canalizare pluviala si a rețelei de iluminat public.

Pasajul Domnesti – giratoriu suspendat are o lungime de 536 metri si costa 91,5 milioane lei.

Constructor este Straco Grup – Comnord SRL – Specialist Consulting SRL, lucrare preluata de subcontractorul Tracon.

Primele lucrari la pasajul de la Domnesti au inceput in 2018. Lucrarile la pasajul Domnesti au fost reluate in vara lui 2020, dupa aproape doi ani de blocaje. Odata cu intrarea in insolventa a constructorului principal Straco, lucrarile au fost preluate de subcontractorul Tracon.

Contractul a fost semnat in 2017, iar termenul de finalizare este de 24 de luni (proiectare si executie).

Cinci pasaje sunt in lucru pe Centura Capitalei: Mogosoaia, Berceni, Cernica, Domnesti si Popesti-Leordeni (Oltenitei). Toate ar trebui finalizate pana la finalul lui 2022.

Articolul precedent7 MILIOANE DE VEHICULE DACIA PRODUSE LA MIOVENI – Dacia inseamna 3% din economia Romaniei
Articolul următorGUVERNUL APROBA PROIECT GIGANT DE 10 MILIARDE LEI PENTRU CFR – Doar exproprierile pentru electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor -Frontiera costa 2 miliarde de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.