CNAIR SE INSTRUIESTE IN PRACTICI ANTICORUPTIE – Conducerea companiei e instruita sa nu cada prada tentatiilor

CNAIR, prin Biroul Control Integritate, in colaborare cu Directia Generala Anticoruptie (DGA) a anuntat ca organizeaza sedinte de instruire a personalului de conducere in vederea prevenirii fenomenul de coruptie in sistemul public si a constientizarii consecintelor implicarii personalului in savarsirea unor astfel de infractiuni.

In perioada urmatoare, conform unui calendar comun, CNAIR impreuna cu DGA vor implementa o serie de activitati de informare publica destinata cetatenilor.

Astfel, joi, 13 ianuarie 2022, personalul cu functii de conducere din cadrul directiilor regionale Brasov si Iasi a participat la sediul institutiei prefectului din Brasov in cadrul unei astfel de intalniri ce a avut ca obiect informarea anticoruptie a managerilor companiei si membrilor echipelor pe care le conduc”, arata compania.

Acest tip de educatie si intruire in spiritul anticoruptiei a inceput in luna decembrie cand au fost demarate o serie de activitati cu personalul CNAIR din cadrul directiilor regionale Bucuresti si Constanta.

De asemenea, marti, 11 ianuarie 2022, a avut loc, la Timisoara, o intalnire cu reprezentanti ai directiilor regionale Craiova, Timisoara si Cluj unde s-au aprofundat diferite teme privind conduita si principiile personalului contractual, precum si alte aspecte ce tin de cadrul profesional-tehnic.   

Se cauta solutii pentru traficul de pe Valea Prahovei

De asemenea, reprezentantii CNAIR impruna cu secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, de Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, au participat la intalnirea pentru descongestionarea traficului de pe Valea Prahovei.

Cred in comunicarea continua cu autoritatile locale, in implicare si asumare, de aceea am explicat ca este important sa lucram impreuna inca de la initierea proiectelor, astfel incat sa fie preintampinate potentialele inconveniente. Trebuie corelate proiectele locale cu cele nationale, iar acesta nu este un deziderat,ci un mod de lucru pe care l-am demonstrat de cand am venit la Ministerul Transporturilor”, spune Scriosteanu.

La discutii au participat proiectantii Autostrazii Ploiesti–Brasov si cei ai Centurii ocolitoare Azuga-Busteni, primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, edilul de la Busteni, Mircea Corbu, precum si reprezentantul Consiliului Judetean Brasov.

Articolul precedentRESTRUCTURAREA TAROM, PE MASA STATELOR UNITE – Grindeanu a vorbit cu ambasadorul SUA despre compania aviatica
Articolul următorREGULI NOI PRIVIND CIRCULATIA PE DRUMURILE PUBLICE – Se introduc cursurile de conducere defensiva pentru soferi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.