LUCRARI IMPORTANTE PE CENTURA BUCURESTIULUI – Nicio portiune din Centura Capitalei nu va ramane la cate o banda pe sens

Doua acte importante au fost semnate pentru doua lucrari cu impact benefic pe centura Bucurestiului. Astfel, s-a semnat contractul pentru proiectare investitiei ”Largire la 4 benzi DN1 A si masuri de siguranta rutiera pe sectorul cuprins intre Centura Bucuresti si intersectia cu Soseaua Chitila-Mogosoaia”.

Tronsonul de drum national, cu o lungime de circa 1,2 km, traverseaza zona de intravilan a localitatii Mogosoaia si este marginit de proprietati destinate rezidentei sau activitatilor comerciale.

Proiectul este o masura suplimentara de crestere a capacitatii de transport în zona Centurii Bucurestiului, spune secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Scriosteanu.

Al doilea act important este semnarea autorizatiei de construire pntru Breteaua de legatura DN6-DNCB, la pasaj pe DN6, km 10+678. Este vorba despre o lucrare mica, realizarea unei bretele de legatura între DN 6 si actuala Centura a Bucurestiului pe partea dreapta în sensul de mers Bragadiru-Bucuresti, dar cu impact major în cresterea sigurantei rutiere si descongestionarea traficului pe DN 6 – zona Bragadiru.

De asemenea, si lucrarile la santierul Berceni vor fi supendate pe perioada sarbatorilor, la fel ca in cazul pasajului Domnesti.

Si oamenii care lucreaza pe santierul pasajului Berceni pleaca de azi catre familiile lor, pentru sarbatorile de iarna. Impreuna cu viceprimarul localitatii Berceni, George Ene, am fost sa le multumim pentru un an bun si sa le dorim Craciun fericit si LA MULTI ANI, cu cei dragi aproape. Activitatea pe santierul Berceni va fi reluata din data de 5 ianuarie 2022”, a mai anuntat oficialul.

Articolul precedentSTART PENTRU STUDIUL DE FEZABILITATE AFERENT DRUMULUI DE MARE VITEZA CRAIOVA-DROBETA TURNU SEVERIN-LUGOJ – Oferta castigatoare depaseste 92 milioane lei fara TVA. S-a decis cine proiecteaza masurile de sporire a sigurantei traficuluipe centura Capitalei
Articolul următorCNAIR A PRIMIT DE LA GUVERN PESTE 160 MILIOANE LEI DIN FONDUL DE REZERVA – Banii vor fi folositi pentru confinantarea unor proiecte europene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.