TRANSPORTUL AVIATIC ISI REVINE IN INDIA – Zborurile internationale vor reveni la normal in India pana la sfarsitul anului

Operatiunile de zbor internationale sunt de asteptat sa revina la normal in curand in India, relateaza publicatia News.az, citand Xinhua.

Presa locala l-a citat pe Rajiv Bansal, un oficial al Ministerului Aviatiei civile din India, spunand ca se asteapta ca serviciile de zbor internationale sa se normalizeze „foarte curand” si „pana la sfarsitul acestui an”.

Conform organului de supraveghere al aviatiei civile din tara, Directia Generala a Aviatiei Civile (DGCA), zborurile comerciale internationale catre si dinspre India vor ramane suspendate pana pe 30 noiembrie.

Zborurile comerciale internationale au fost suspendate cand India a impus o blocare completa la nivel national in martie anul trecut pentru a limita raspandirea focarului de COVID-19.

Zborurile interne au reluat operatiunile in India pe 25 mai 2020, dupa aproape doua luni de suspendare. Zborurile internationale continua sa ramana suspendate.

Cu toate acestea, autoritatile indiene opereaza zboruri internationale speciale din luna mai a anului trecut si in cadrul unor aranjamente bilaterale de tip „bule de aer” cu anumite tari si regiuni din iulie anul trecut.

Saptamana trecuta, ministrul federal al aviatiei civile din India, Jyotiraditya Scindia, a declarat ca guvernul evalueaza procesul de normalizare a operatiunilor internationale de zbor, tinand cont de situatia pandemiei de COVID-19 in anumite parti ale lumii.

Articolul precedentPRIMA CALE FERATA DIN ROMANA INTRA IN REPARATII – Au inceput lucrarile de modernizare a liniei de cale ferata Bucuresti-Giurgiu. In doi ani se va putea circula de la Girgiu direct la Aerportul Otopeni, cu trenul
Articolul următorEXPROPRIERI PENTRU UN SENS GIRATORIU – Sase imobile vor fi expropriate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.