LICITATIE PENTRU VARIANTA OCOLITOARE IASI-EST – CNAIR aloca 5 milioane lei pentru studiul de prefezabilitate si studiul de fezabilitate

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) organizeaza o licitatie deschisa pentru elaborarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate pentru „Varianta Ocolitoare Iasi Est„. Acesta va costa intre 4.146.843 si 4.898.087 lei, arata anuntul publicat in SEAP.

Durata contractului este de 18 luni.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 22 noiembrie, ora 15.00.

Proiectul are ca scop realizarea unui variante de ocolire a municipiului Iasi prin partea de Est, in vederea asigurarii infrastructurii de baza necesara cererii de transport in crestere, asigurand un grad ridicat de siguranta a traficului rutier. Investitiile majore in infrastructura sunt concentratoare de progres economic prin crearea de locuri de munca si asigurarea pe termen lung a mobilitatii fortei de munca, a decongestionarii traficului de marfuri si in consecinta constituindu-se ca premiza primordiala in dezvoltarea economica a zonei„, se arata in anunt.

Ofertantul trebuie sa demonstreze ca cifra de afaceri anuala totala pentru fiecare din exercitiile financiare aferente anilor 2018, 2019 si 2020 a fost de minimum 1.500.000 lei.

De asemenea, ofertantul trebuie sa faca dovada ca a dus la bun sfarsit in ultimii 5 ani servicii de elaborare si/sau revizuire si/sau actualizare si/sau completare de Studii de Fezabilitate si/sau Proiecte tehnice si/sau pentru lucrari de constructie noua si/sau modernizare si/sau largire aferente autostrazilor si/sau drumurilor nationale si/ sau drumurilor expres si/sau drumurilor judetene, in valoare cumulata de minimum 3.000.000 lei.

Articolul precedent11,6 MILIARDE DE DOLARI – Pierderile companiilor aeriene globale sunt colosale
Articolul următorCALEA FERATA APAHIA-SUCEAVA SE MODERNIZEAZA PE BANI MAI PUTINI – Asocierea Baicons Impex SRL – ISPCF SA a castigat licitatia pentru realizarea „Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru modernizarea liniei de cale ferata Apahida – Suceava, Subsectiunea 3: Pojorata- Suceava”. CFR a trasat categoric obiectivele proiectului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.