CERERE MARE PENTRU ZBORURI SPRE AMERICA DE NORD – Pretul unui bilet porneste de la 550 euro

Pe fondul vestilor bune care circula inca de saptamana trecuta in spatiul public cu privire la ridicarea restrictiilor pentru zborurile dinspre spatiul Schengen spre Statele Unite ale Americii incepand cu luna noiembrie, KLM Royal Dutch Airlines a anuntat cresterea numarului de frecvente de zbor spre cele mai importante orase din SUA. Astfel, incepand cu 7 decembrie 2021 KLM va relua zborurile spre Las Vegas si Miami.

Decizia vine ca urmare a intentiei comunicate de autoritatile de la Washington de a permite accesul in SUA calatorilor vaccinati din UE si Marea Britanie. Guvernul olandez a decis, de asemenea, sa retraga reglementarile de carantina anuntate anterior pentru calatorii vaccinati din Statele Unite. 

Relaxarea restrictiilor pentru calatoriile spre si dinspre SUA a determinat decizia KLM de a relua serviciile catre Las Vegas si Miami incepand cu 7 decembrie 2021. Pasagerii care aveau zboruri catre aceste destinatii, rezervate anterior limitarilor impuse de autoritati, pot contacta KLM pentru o re-rutare gratuita pe aceste zboruri directe.

„Cerere crescuta spre destinatii din America de Nord ca urmare a vestilor despre reluarea zborurilor dinspre Europa. Pretul unui bilet porneste de la 550 euro”, anunta KLM.

Pe fondul vestilor bune venite dinspre Canada, care a anuntat ca va primi din nou turistii vaccinati, care prezinta si un test PCR negativ, inca din 7 septembrie, precum si a zvonurilor cu privire la ridicarea restrictiilor pentru zborurile dinspre Spatiul Schengen spre Statele Unite ale Americii incepand cu luna noiembrie, s-a observat o crestere considerabila a cererii spre aceste destinatii.

Pretul unui bilet spre New York, de exemplu, porneste de la 560 euro in luna noiembrie, in vreme ce, spre Canada, spre destinatii populare in randul romanilor, precum Toronto sau Montreal, preturile incep de la 675 euro pentru un bilet dus-intors cu date de calatorie flexibile, o singura escala si bagaj de mana inclus. 

KLM isi propune sa revina la numarul de destinatii si zboruri operate inainte de pandemie

Punctul central al strategiei KLM de a depasi criza pandemica este restabilirea unei retele globale de destinatii.

Inca de la inceputul pandemiei, KLM a facut eforturi considerabile pentru a-si mentine o retea aeriana cat mai extinsa. Acest lucru a asigurat pasagerii ca pot continua sa calatoreasca (atunci cand este esential) si ca marfurile, inclusiv bunurile medicale si vaccinurile, pot fi transportate. KLM va continua sa insiste asupra unei mai mari coerente in politica privind restrictiile de calatorie„, arata compana aeriana.

Reteaua KLM conecteaza Tarile de Jos cu toate regiunile economice cheie ale lumii si este un motor puternic pentru economia Olandei. KLM este, de asemenea, membru al aliantei globale SkyTeam, care are 19 companii aeriene membre.

Pasagerii pot schimba gratuit data de calatorie si destinatia

De asemenea, in incercarea de a contracara, pe cat posibil, efectele negative si incertitudinea aduse de iminenta amenintare a unui noul val pandemic asupra industriei aviatice, grupul Air France – KLM a decis extinderea conditiilor flexibile de rezervare a biletelor de avion pe toate rutele din portofoliu pana la 31 martie 2022.

Valabile anterior pentru calatorii pana la 31 decembrie 2021, conditiile flexibile de rezervare a biletelor de avion Air France – KLM au fost prelungite pana la 31 martie 2022.

Printre beneficiile conditiilor flexibile de care se pot bucura pasagerii zborurilor Air France si KLM, se numara si: Posibilitatea de a schimba gratuit rezervarea, inclusiv data de calatorie si destinatia zborului, indiferent de conditiile tarifare la care a fost achizitionat biletul pana in ziua calatoriei. Daca se doreste inlocuirea cu un bilet ce are un tarif mai mare, va fi necesara achitarea diferentei. Optiunea de a solicita rambursarea integrala a sumei achitate pe biletele achizitionate: in cazul in care conditiile tarifare ale biletului nu permit rambursarea, va fi emis un voucher valabil timp de un an, a carui rambursare ulterioara poate fi solicitata in orice moment„, mentioneaza grupul.

Aceste masuri se aplica pana in ziua plecarii pentru primul segment de zbor si nu sunt necesare niciun fel de documente justificative pentru a putea face aceste schimbari, ci pot fi pur si simplu efectuate direct de catre pasageri pe site-urile celor doua companii aeriene daca biletele au fost cumparate direct de la sursa. Daca pasagerii au apelat la o terta parte pentru rezervarea zborurilor, acestia sunt rugati sa ia legatura cu agentia de turism in cauza.

Cu atat de multe reguli de calatorie, diferite de la stat la stat, poate deveni uneori destul de complicat sa mai parasesti propria tara, iar noul val pandemic poate reprezenta o piedica pentru o parte dintre calatori. Ca atare, ne-am propus sa venim in ajutorul pasagerilor nostri pasionati de calatorii, prelungind conditiile flexibile de rezervare a biletelor pana pe 31 martie 2022 si furnizand informatiile necesare inainte de deplasare. Le dam pasagerilor ocazia de a schimba gratuit datele de calatorie sau destinatia si, adesea, rambursam si sumele achitate, chiar si in cazul in care clientii se razgandesc cu o zi inainte de zbor. Totodata, ii si informam pe pasageri punctual ce documente le-ar fi necesare, ori ce le lipseste pentru a putea pleca linistiti in vacanta, stiind ca au la ei tot ce le trebuie in contextul COVID„, spune Boet Kreiken, vicepresedinte executiv “Customer Experience” KLM.

Articolul precedentPIERDERI URIASE DE 4,1 MILIARDE DOLARI PENTRU QATAR AIRWAYS – Una dintre cele mai mari companii aviatice a inregistrat pierderi “extinse” din cauza COVID. Mai putini pasageri transportati si avioane tinute la sol
Articolul următorVESTI BUNE PENTRU CENTURA BUCURESTI SUD – Doua oferte depuse pentru proiectarea finalizarii largirii la patru benzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.