BLUE AIR REDESCHIDE BAZA DE LA IASI – Compania anunta zboruri noi

Operatorul aerian Blue Air anunta caisi consolideaza prezenta in Iasi, unde redeschide o baza operationala si zboruri directe si de conexiune catre peste 23 de destinatii incepand din luna martie a anului viitor.

Blue Air opereaza in prezent zboruri directe de la Iasi la Londra Heathrow si Bucuresti Otopeni.

Blue Air anunta lansarea serviciilor sale din noua sa baza din Iasi, incepand cu Vara 22 si pune in vanzare zboruri directe si de conexiune catre peste 23 de destinatii. Blue Air va avea o aeronava Boeing 737-8-MAX la baza din Iasi si va opera 8 servicii directe si peste 15 zboruri de conexiune din Iasi”, informeaza compania.

Incepand cu luna decembrie, Blue Air va adauga un nou serviciu direct de la Iasi la Dublin urmat de inca cinci noi zboruri directe de la Iasi la Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles si Koln incepand cu 27 martie 2022.

Blue Air va oferi peste 15 zboruri de legatura din Iasi prin hub-ul sau din Bucuresti in cadrul Orarului de Vara 2022: Amsterdam, Atena, Barcelona, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano – Linate, Munchen, Paris, Stuttgart, Timisoara, Valencia si Viena.

Suntem incantati sa anuntam noua noastra baza din Iasi, oferind clientilor ieseni accesul la peste 23 de destinatii-cheie din reteaua noastra. Blue Air se angajeaza sa sustina dezvoltarea aeroportului din Iasi si sa aduca beneficii comunitatii iesene, oferind optiuni de calatorie mai bune la preturi accesibile”, a declarat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

Reprezentantii aeroportului din Iasi spun ca acdeata masura anuntata de Blue Air va ajuta la dezvoltarea aeroportului.

Salutam decizia companiei Blue Air de a redeschide baza permanenta la Iasi, colaborarea cu operatorul low-cost fiind un suport real pentru dezvoltarea aeroportului. Faptul ca Blue Air a ales Aeroportul Iasi pentru consolidarea propriului business confirma faptul suntem in continuare un partener de incredere. Cele 5 rute directe anuntate pentru anul viitor sunt un castig pentru ieseni, dar si pentru toti locuitorii Moldovei, precum si un pas inainte pentru parteneriatului nostru. Doresc sa multumesc pe aceasta cale conducerii Blue Air pentru deschidere si sustinere„, a spus Romeo Vatra, directorul general provizoriu al Aeroportului International Iasi.

Compania incearca sa depaseasca greutatile intampinate in pandemie si a lansat deja rutele noi pentru sezonul de zbor 2022, dela destinatii de relaxare la soare si plaja pana la cele mai cautate destinatii ale momentului si evadari in cele mai frumoase insule mediteraneene.

Mai mult, Blue Air se concentreaza acum pe optimizarea experientei de calatorie.

Compania aeriana alansat o noua aplicatie mobila pentru iOS si Android. Blue Air precizeaza ca aplicatia a fost conceputa pentru „o customizare mai buna a calatoriei, pentru eficientizarea fluxului de check-in si a procesului de rezervare si pentru a oferi o experienta digitala performanta clientilor sai„.

De asemenea, Blue Air urmeza sa se listeze la Bursa de la Londra printr-un procedeu numit preluare inversa, mai rapid decat o listare clasica. Compania spera sa atraga 250 de milioane de euro prin listarea la bursa, bani care vor fi folositi pentru schimbarea si extinderea flotei, de la 15 avione, la 50 modele Boeing 737 MAX. 99,99% din capitalul social al Blue Air Aviation SA este detinut de Airline Invest SA, detinuta de Teodor-Cristian Rada, iar restul de fratele acestuia, Mihai Catalin Rada. Blue Air a fost fondata in 2004 si a inregistrat un profit inainte de taxe de 6,75 milioane de euro pentru anul financiar incheiat la 30 septembrie 2019.

Blue Air are o echipa formata din peste 1.000 de angajati. Compania opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

Articolul precedentAVIOANELE AU TRANSPORTAT MAI PUTINA MARFA – Aeroportul Otopeni, din Cluj si cel din Timisoara raman cele mai mari aeroporturi din tara
Articolul următorNOUTATI DE LA PASAJUL OLTENITEI – Lucrarea intampina mici intarzieri in procesul de relocare a utilitatilor. Seful de santier: „Lucrarile se desfasoara conform graficului”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.