PASAJUL DE LA DOMNESTI AVANSEAZA – Au fost montate grinzile metalice aferente giratoriului suspendat si continua relocarea retelelor de utilitati

Pasajul de la Domnesti avanseaza! A fost montat ultimul element prefabricat aferent zidurilor de sprijin ale rampei de coborare spre Bragadiru. De asemenea, au fost montate grinzile metalice aferente giratiei suspendate si pe semi-inelul dintre rampa de coborare spre Domnesti si rampa de urcare dinspre Chiajna, anunta secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu.

Pasajul Domnesti: Au fost montate grinzile metalice aferente giratiei suspendate si pe semi-inelul dintre rampa de coborare spre Domnesti si rampa de urcare dinspre Chiajna. S-a finalizat montarea predalelor prefabricate, la rampa de coborare spre Bragadiru. Si a inceput montarea acestora si la rampa de urcare dinspre Chiajna„, scrie pe Facebook secretarul de stat.

De asemenea, a inceput asfaltarea bretelei de acces pentru riverani, care va permite devierea traficului in vederea realizarii rampelor de coborare si urcare spre Domnesti.

Mai mult, a fost montat ultimul element prefabricat aferent zidurilor de sprijin ale rampei de coborare spre Bragadiru. Continua montarea acestora la rampa de coborare spre Bucuresti.

S-au finalizat ultimele 2 pile pentru inchiderea inelului giratiei suspendate si se lucreaza la ultimele doua culee. Continua relocarea retelelor de utilitati pe zona Domnesti„, a precizat Scriosteanu.

Cinci pasaje sunt in lucru pe Centura Capitalei: Mogosoaia, Berceni, Cernica, Domnesti si Popesti-Leordeni (Oltenitei). Toate ar trebui finalizate pana la finalul lui 2022.

Pasajul Domnesti – giratoriu suspendat are o lungime de 536 metri si costa 91,5 milioane lei.

Constructor este Straco Grup – Comnord SRL – Specialist Consulting SRL, lucrare preluata de subcontractorul Tracon.

Contractul a fost semnat in 2017, iar termenul de finalizare este de 24 de luni (proiectare si executie).


Primele lucrari la pasajul de la Domnesti au inceput in 2018. Lucrarile la pasajul Domnesti au fost reluate in vara lui 2020, dupa aproape doi ani de blocaje. Odata cu intrarea in insolventa a constructorului principal Straco, lucrarile au fost preluate de subcontractorul Tracon.

Articolul precedentCOMPLEXUL FEROVIAR BUCURESTI SE MODERNIZEAZA – CFR a primit patru oferte la licitatia de 22,5 milioane lei
Articolul următorSTB, AMENDATA PENTRU CA NU A RESPECTAT ORELE DE PLECARE – Cotroale la companiile de transport public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.