AUTOBUZELE 780 SI 303 VOR FI SUSPENDATE – Liniile nu vor mai fi folosite de la 1 august

Linia de autobuz 780, care face legatura intre Gara de Nord si Aeroportul International „Henri Coanda” Otopeni, va fi suspendata de la 1 august. Totodata, prin introducerea de la 1 august a noii politici tarifare, nu mai exista o diferenta între tariful pentru liniile regionale si cel al liniilor urbane, astfel încât calatorii pot folosi orice tip de linie cu acelasi bilet.

De asemenea, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov (TPBI) anunta ca si linia 303 se va suspenda.

TPBI coreleaza liniile metropolitane cu tipurile de transport gestionate de alte institutii. Începând cu data de 1 august, liniile de autobuz 780 si 303 vor fi suspendate. Legatura dintre Gara de Nord si Aeroportul International „Henri Coanda” este asigurata si pe calea ferata, la o frecventa de 40 de minute, cu program non-stop si o durata a calatoriei de 20-25 de minute„, anunta asociatia.

In plus, in locul liniei 303 (Pecinisca – Depoul Alexandria), vor putea fi utilizate liniile 426, 427, 428 si 464.

Dupa introducerea noii politici tarifare, nu mai exista o diferenta între tariful pentru liniile regionale si cel al liniilor urbane, astfel încât calatorii pot folosi orice tip de linie cu acelasi bilet„, precizeaza Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov.

Articolul precedentAEROPORTUL HEATHROW A IMPLINIT 75 DE ANI SI FACE PARTENERIAT CU BLUE AIR – 2,5 miliarde de pasageri au calatorit pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie
Articolul următorMASINILE ELECTRICE SCUMPESC METALELE – Cererea de autovehicule „verzi” a crescut pretul pentru nichel, aluminiu si cupru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.