AUTOSTRADA SEBES-TURDA, DATA IN CIRCULATIE IN TOAMNA – Ministrul Drula anunta deschiderea celor doua bretele de viteza pe directia Deva-Turda

Anunt important din partea ministrul Transporturilor si Infrastructurii Catalin Drula legat de autostrada Sebes-Turda! Potrivit ministrului Drula, joi, 15 iulie 2021, vor fi deschise cele doua bretele de viteza pe directia Deva-Turda. Este vorba despre cele doua bretele care leaga doua autostrazi de DN1. Prin deschiderea acestor doua bretele se va fluidiza traficul in nodul rutier Sebes.

Ulterior acestei etape, vor fi deschise si cele doua bretele pe directia Sibiu. Aceasta masura este programata sa aiba loc la data de 31 iulie 2021.

O veste extrem de buna este totodata aceea ca in toamna acestui an va fi data infolosinta intreaga autostrada A10 Sebes-Turda, odata ce si lotul 2 va fi finalizat.

Astfel cum este cunoscut, lucrarile la Lotul 2 al autostrazii Sebes-Turda, pe sectorul Santimbru-Aiud, cu o lungime totala de 24,25 km sunt executate de Asocierea Aktor Tehnical Societe Anonyme – SC Euro Construct Trading 98 SRL. Lucrarile au fost incepute in anul 2014 si se afla in prezent la un stadiu fizic de 85,90% . Valoarea acestui proiect se ridica la 549,33 milioane lei, fara TVA.

Iata anuntul ministrului Transporturilor Catalin Drula:

„NODUL SEBES INTRE A1 SI A10: SE DESCHID AZI CELE DOUA BRETELE DE VITEZA PE DIRECTIA DEVA-TURDA!

Asa cum am promis acum o luna, cand am vizitat nodul de la Sebes, dam in circulatie cele doua bretele de viteza spre/dinspre Deva.

Lucrarile sunt pe ultima suta de metri pentru finalizarea acestui nod rutier important, care leaga doua autostrazi si un drum national – DN1.

Urmatorul pas este deschiderea celor doua bretele spre/dinspre Sibiu, programata pe 31 iulie, conform promisiunii constructorului.

Intreaga A10 Sebes – Turda va fi data in circulatie la toamna, odata cu finalizarea lotului 2″.

Articolul precedentELECTRIFICARE PE LINIA CF RADULESTI – GIURGIU NORD – CFR SA a lansat prima etapa a proiectului de electrificare a liniei CF Radulesti – Giurgiu Nord. Licitatia are valoare totala de 3,1 milioane lei
Articolul următor33 MILIOANE LEI PENTRU CONSTRUCTIA UNOR DRUMURI IN PORT – Administratia Porturilor Maritime SA Constanta a semnat contractul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.