DRULA PROMITE ANGAJARI PE BUNE – Ministerul Transporturilor a scos la concurs 28 de posturi de executie. Sunt asteptati la concurs cei care dorm linistiti seara si cei care au mandria lucrului bine facut

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii anunta organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea functiilor publice de executie vacante din cadrul institutiei. Sunt cautate astfel spre a fi angajate persoane care pot activa in domeniul feroviar, naval si rutier, pot ajuta la intocmirea de strategii si politici publice, analize in domeniul transporturilor, dar si din domeniile juridic, economic, relatii internationale, informatizare, control si medical.

Anuntul privind scoaterea la concurs a 28 de posturi de executie in cadrul Ministerului Transporturilor a fost publicat atat pe site-ul institutiei, cat si pe pagina de Facebook a ministrului Transporturilor Catalin Drula.

Cu aceasta ocazie, Catalin Drula a precizat ca va fi organizat un concurs „pe bune” si a lansat o invitatie deschisa pentru depunerea dosarului catre toti cei care sunt „corecti, care dorm linistiti seara, cand isi pun capul pe perna”, „care cred ca si faptele marunte pot schimba in bine tara”, „care au mandria lucrului bine facut”, „care insista, chiar si cand sistemul le pune bete-n roate”, „care gandesc „outside the box” si gasesc solutii noi la probleme vechi”, „care nu uita sa fie colegi de nadejde si sa dea o mana de ajutor la nevoie”, care „pot sa faca un pas inapoi si s-a priveasca din toate unghiurile o problema si care sunt „pasionati de infrastructura, in toate formele ei”.

Redam in continuare anuntul ministrului Transporturilor Catalin Drula:

„CONCURSURI PE BUNE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCTURII: HAIDETI IN ECHIPA!

Continuam sa atragem profesionisti in Minister: astazi scoatem la concurs 28 de posturi de executie in aceasta institutie, pentru care avem nevoie de oameni bine pregatiti si implicati.

Iata in ce domenii se cauta noi colegi, fie proaspat absolventi de facultate, fie persoane cu ani de experienta in spate:

– feroviar, naval si rutier

– strategii si politici publice,

– analize in domeniul transporturilor,

– juridic,

– economic,

– relatii internationale,

– informatizare,

– control,

– medical.

Ii asigur pe cei care doresc sa se inscrie ca aceste concursuri se vor organiza corect, transparent si ca singurul „avantaj” pe care poate sa il aiba un candidat este o pregatire temeinica pentru postul respectiv:

– Toti candidatii vor avea probe eliminatorii de limba straina si de operare pe calculator.

– Subiectele de la proba scrisa se vor baza, in primul rand, pe studii de caz si spete care sa testeze capacitatea de analiza si sinteza, de rezolvare de probleme, de identificare de solutii si de gandire critica.

– Pentru a elimina orice risc, subiectele pentru proba scrisa vor fi extrase aleatoriu, chiar inainte de examen, dintr-o baterie mai ampla de subiecte, prin platforma special creata de ANFP.

– Interviurile vor testa capacitatea candidatilor de a lucra in echipa, de a comunica, de a-si organiza munca si de a inova.

– Toate probele se vor baza pe tematica prezentata in anunturi.

Asa ca ii invit sa isi depuna dosarele pe cei:

– corecti, care dorm linistiti seara, cand isi pun capul pe perna;

– puternici, care nu se lasa doborati de prima piedica iesita in cale;

– idealisti, care cred ca si faptele marunte pot schimba in bine tara;

– muncitori, care au mandria lucrului bine facut;

– rezistenti, care insista, chiar si cand sistemul le pune bete-n roate;

– vizionari, care gandesc „outside the box” si gasesc solutii noi la probleme vechi;

– saritori, care nu uita sa fie colegi de nadejde si sa dea o mana de ajutor la nevoie;

– echilibrati, care pot sa faca un pas inapoi si sa priveasca din toate unghiurile o problema;

– pasionati de infrastructura, in toate formele ei.

Doar asa putem sa schimbam in bine administratia publica.

Mai multe detalii, aici http://mt.ro/…/anunturi-angajari/3478-concurs12082021

#RevolutiaBuneiGuvernari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.