PROGRESE LA PASAJUL DOMNESTI – Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Scriosteanu: “S-a finalizat montarea grinzilor principale”. Noutati si de la Pasajul Berceni

Lucrarile la pasajul Domnesti si la pasajul Berceni sunt in plina desfasurare. Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, si CNAIR au publicat pe conturile de Facebook stadiul lucrarilor la cele doua proiecte, care avanseaza normal.

Lucrarile la pasajul Domnesti sunt in plina desfasurare. S-a finalizat montarea grinzilor principale, a celor secundare si a elementelor intermediare la rampa de urcare dinspre Domnesti, cat si la cea de coborare spre Domnesti. S-au turnat primele doua straturi de asfalt pe noua poziție a Centurii Capitalei, spre Bragadiru, s-au finalizat terasamentele pe noua poziție a Centurii spre Chiajna si s-a asternut balastul stabilizat„, scrie secretarul de stat.

In zilele urmatoare va fi turnat si asfaltul, in asa fel incat, pana la sfarsitul saptamanii viitoare, traficul pe noul amplasament al Centurii Capitalei va fi deviat.

De asemenea, a inceput montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin ale rampei de coborare spre Bragadiru, elemente produse la Magurele, Ilfov.

Echipele de sudori continua sudarea tablierului metalic montat deja, ori de cate ori timpul permite, avand in vedere ca aceasta operațiune nu se poate executa pe ploaie„, adauga Scriosteanu.

De asemenea, Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere publica si un raport privind progresul la Pasajul Berceni.

In prezent, la pasajul Berceni, se executa urmatoarele lucrari:

– Stabilizare drum servitute si nivelare a DJ 401;

– Forare pe centura la culeea C3;

– Deviere a traficului in zona de forare;

– Sapaturi in zona de sprijin centura;

– Betonare si armare antretoaza;

– Montare aparate de reazem la culeea C5;

– Armare si cofrare la culeea C5.

CNAIR anunta totodata ca la podul de la Azuga sunt in prezent in desfasurare actiuni de montare ale grinzilor (DN 1 km 135+332).

Articolul precedentBLUE AIR INTRA PE BURSA DE LA LONDRA – Compania aeriana romaneasca Blue Air se va lista pe piata secundara a bursei de la Londra
Articolul următorPNRR REVINE! GHINEA PROMITE 434 KM DE AUTOSTRADA – Ministrul Cristian Ghinea s-a dus iar la Bruxelles pentru PNRR: “Finantarea a 434 de km de autostrada prin PNRR este un succes al negocierilor cu CE”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.