FLIXBUS REIA CURSELE CU AUTOCARUL SPRE UNGARIA, DUPA 9 LUNI DE PAUZA – Curse noi spre Viena si Praga, de la 1 iulie

Compania de transport FlixBus a anuntat ca reia cursele cu autocarul spre Ungaria, dupa o pauza de noua luni. Astfel, pasagerii din Bucuresti, cat si cei din peste 10 orase din vestul tarii, precum Cluj-Napoca, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Oradea, Arad sau Timisoara, vor putea calatori din nou spre Budapesta.

De asemenea, din 1 iulie, locuitorii din vestul tarii vor avea din nou la dispozitie curse directe cu autocarele verzi spre Viena si Praga.

In prezent, operatorul de servicii de mobilitate ofera curse internationale directe spre 14 tari din Europa, printre care Bulgaria, Germania, Belgia, Franta sau Italia. Destinatii europene importante precum Paris, München, Viena, Milano, Bordeaux sau Lyon sunt de asemenea deservite de compania care opereaza cea mai lunga retea de autocare din Europa.

De altfel, pe masura ce reteaua FlixBus continua sa reporneasca in tot mai multe state din Europa, pasagerii vor avea la dispozitie multe alte destinatii prin intermediul unei singure interconexiuni.

Compania mai anunta masuri stricte de igiena pentru o calatorie in siguranta. In acest sens, toate autocarele sunt dezinfectate complet dupa fiecare calatorie. Controlul digital al biletului si prezenta dezinfectantului pentru maini in autocar sunt alte doua proceduri care au fost implementate de catre FlixBus. In zonele de asteptare, precum si in timpul imbarcarii si debarcarii, trebuie mentinuta distanta de siguranta de 1,5 metri, care a devenit o practica standard.

Purtarea unei masti care sa acopere nasul si gura este obligatorie in momentul imbarcarii, debarcarii si pe durata intregii calatorii.

Redam mai jos integral comunicatul FlixBus:

„Dupa ce a reluat treptat cursele internationale spre mai multe tari din Europa, FlixBus continua sa isi extinda oferta de calatorii din Romania. Incepand cu 1 iulie, pasagerii romani vor putea calatori din nou cu autocarele verzi spre capitala Ungariei, Budapesta.

Dupa o pauza de 9 luni, cursele internationale spre Budapesta vor fi disponibile atat din Bucuresti, cat si din peste 10 de orase din vestul tarii, precum Cluj-Napoca, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Oradea, Arad sau Timisoara. Calatorii vor avea la dispozitie sptamanal atat curse de zi, cat si de noapte. De asemenea, locuitorii din vestul tarii vor putea calatori cu autocarele verzi din nou spre Viena si Praga.

Dupa o pauza de 9 luni, ne bucuram sa oferim din nou posibilitatea de a calatori spre Bupapesta. Pe masura ce situatia epidemiologica se imbunatateste si se apropie sezonul estival, oamenii isi doresc sa se bucure din nou de libertatea de a calatori. Speram sa ii putem aduce pe calatori cat mai aproape de viata lor de zi cu zi, oferindu-le posibilitatea de a calatori in mod accesibil si in siguranta. Budapesta se numara printre destinatiile favorite ale pasagerilor romani care calatoresc cu autocarul”, a declarat Adrian Rasoiu, reprezentant FlixBus Romania.

Calatoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicatiei FlixBus, cat si din agentiile de turism partenere FlixBus.

In prezent, operatorul de servicii de mobilitate ofera curse internationale directe spre 14 tari din Europa, printre care Bulgaria, Germania, Belgia, Franta sau Italia.

Destinatii europene importante precum Paris, München, Viena, Milano, Bordeaux sau Lyon sunt de asemenea deservite de compania care opereaza cea mai lunga retea de autocare din Europa.

Pe masura ce reteaua FlixBus continua sa reporneasca in tot mai multe state din Europa, pasagerii vor avea la dispozitie multe alte destinatii prin intermediul unei singure interconexiuni.

De la reluarea operatiunilor in luna iunie anul trecut, FlixBus a oferit in permanenta curse din si spre Romania pentru a deservi pasagerii care au o nevoie reala de calatorie spre Europa.

Masuri stricte de igiena si de siguranta pentru o calatorie sigura

Pentru a relua operatiunile in mod sigur, FlixBus a implementat masuri stricte de igiena si siguranta. Aceste masuri vor continua sa fie respectate la bordul autocarelor verzi, urmand regulile impuse de expertii in domeniul sanatatii si de autoritatile nationale.

Astfel, toate autocarele sunt dezinfectate complet dupa fiecare calatorie. Controlul digital al biletului si prezenta dezinfectantului pentru maini in autocar sunt alte doua proceduri care au fost implementate de catre FlixBus. In zonele de asteptare, precum si in timpul imbarcarii si debarcarii, trebuie mentinuta distanta de siguranta de 1,5 metri, care a devenit o practica standard.

Purtarea unei masti care sa acopere nasul si gura este obligatorie in momentul imbarcarii, debarcarii si pe durata intregii calatorii. Pasagerii FlixBus primesc instructiunile de siguranta impreuna cu biletul atunci cand achizitioneaza biletul online. De asemenea, soferii de autocar vor explica aceste masuri inainte de inceperea calatoriei.

Calatoriile FlixBus pot fi modificate cu pana la 15 minute inainte de ora plecarii, pentru a oferi flexibilitate celor care calatoresc. Pasagerii care doresc sa calatoreasca pe rute internationale sunt indemnati sa se informeze in avans despre conditiile de calatorie din tara de destinatie.

Despre FlixBus

FlixMobility este un furnizor de servicii de mobitate care ofera noi alternative de calatorie convenabile, accesibile si ecologice prin intermediul brandurilor FlixBus si FlixTrain. Datorita unui model de afaceri unic si tehnologiei inovatoare, start-upul a reusit sa opereze cea mai mare retea de autocare interurbane din Europa si a lansat primul tren verde pe distante lungi in 2018 cat si proiecte pilot pentru autocare electrice in Germania si Franta. Din 2013, FlixMobility a revolutionat modul in care calatorim in Europa si a creat mii de locuri de munca in industria mobilitatii. In 2018, FlixMobility a lansat FlixBus USA pentru a oferi alternative de calatorie in Statele Unite ale Americii.

Din birouri sale din Europa si din Statele Unite ale Americii, echipele FlixBus se ocupa de planificarea retelei, de relatiile cu clientii, de managementul calitatii, de marketing si de vanzari, precum si de dezvoltarea activitatii si a tehnologiei. Flota verde FlixBus este operata de parteneri regionali si intreprinderi mici si mijlocii, in timp ce FlixTrain opereaza in colaborare cu companii feroviare private. Prin intermediul acestor parteneriate, inovatia, spiritul antreprenorial si un brand international puternic se alatura experientei si traditiei. Combinatia unica de start-up tech, platforma de e-commerce si companie traditionala de transport au adus FlixMobility in pozitia de lider care isi propune sa schimbe industria de mobilitate din Europa.”

Articolul precedentMAI GREU CU TRENUL LA AEROPORTUL OTOPENI – Compania Regio Calatori renunta la ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni. Masura se implementeaza de la inceputul lunii iunie
Articolul următorATENA VA AVEA PRIMA LINIE DE METROU AUTOMATIZATA – Alstom va introduce in premiera metrouri driverless in capitala Greciei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.