O NOUA APLICATIE DE MOBILITATE SE LANSEAZA IN ROMANIA – Citymapper, disponibila in marile orase ale lumii si in Bucuresti

Aplicatia Citymapper, care exista in toate orasele mari din lume, este acum disponibila si in Bucuresti. Poti sa navighezi oriunde in oras, utilizand toate modurile publice de transport disponibile, impreuna cu alte moduri de mobilitate – bicicleta, scooter, trotineta si mers pe jos.

Parte din campania de expansiune globala “Citymapper everywhere”, echipa se concentreaza in 2021 pe expansiunea in Europa, inclusiv Romania.

Alegi destinatia, iti sunt oferite diverse moduri de transport, impreuna cu timpul de calatorie. Tot ce ramane de facut e sa alegi ruta preferata si sa urmaresti destinatia pe harta”, spun administratorii aplicatiei.

Citymapper este cea mai versatila aplicatie de mobilitate, castigand numeroase premii de-a lungul anilor. Ce face Citymapper diferit este integrarea cu toate modurile de transport disponibile in fiecare oras – precum Lime, metrou, tramvai, autobuz.

Accesand date locale de transport, Citymapper te anunta daca modul ales de transport are intarzieri in timp real.

Dupa ce ai ajuns la destinatie, Citymapper iti arata cati bani ai salvat si cate sarmale poti sa mananci acum ca ai consumat niste calorii”, mai spun ei.

Aplicatia poate fi downloadata din AppStore sau din Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.