TRAFICUL PE AEROPORTUL DIN BUDAPESTA A CRESCUT CU 37% – Aproape 89.000 de pasageri a inregistrat in mai aeroportul

Aproximativ 88.827 de pasageri au calatorit prin Aeroportul din Budapesta in luna mai, ceea ce reprezinta de aproape patru ori traficul mult mai redus inregistrat in mai 2020, la inaltimea primului val de pandemie de coronavirus, scrie publicatia Budapest Business Journal.

Odata cu cresterea nivelului de vaccinare impotriva coronavirusului si eliminarea treptata a restrictiilor de calatorie, s-a observat o crestere moderata a numarului de pasageri; traficul de pasageri a crescut cu 37% in luna mai, comparativ cu aprilie 2021.

Tendinta de a calatori aduce in mod clar pasagerii inapoi la aeroport, spun reprezentantii aeroportului din Budapesta.

Odata cu eliminarea restrictiilor de calatorie in UE, Aeroportul din Budapesta lucreaza continuu la extinderea retelei sale de rute.

Turistii pot alege dintre 89 de destinatii populare. Printre altele, 11 orase si insule grecesti sunt disponibile direct – ceea ce reprezinta un nou record. Destinatiile din Turcia, Cipru si Croatia sunt de asemenea accesibile din nou prin aeroportul din Ungaria.

Articolul precedentCNAIR LANSEAZA LICITATIA PENTRU PROIECTAREA SI EXECUTIA VARIANTEI DE OCOLIRE SIGHISOARA – Valoarea proiectului, estimata la peste 320 milioane lei
Articolul următorIMAGINI CU TRASEUL VIITOAREI AUTOSTRAZI BRASOV-BACAU – Autostrada de 76 km va lega Moldova de Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.