STB ISI ASIGURA PARCUL AUTO – Societatea de Transport Bucuresti lanseaza o licitatie pentru servicii de asigurare in valoare de 2,5 milioane de euro

Societatea de Transport Bucuresti (STB) a lansat o licitatie pentru asigurarea vehiculelor STB, a calatorilor si a bagajelor acestora, in valoare de 2,5 milioane de euro. Anuntul a fost publicat miercuri, 26 mai, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Potrivit informatiilor publicate pe SEAP, licitatia are ca obiect ”Servicii de asigurare auto a vehiculelor, asigurare a calatorilor si a bagajelor acestora”. Valoarea totala estimata a contractului, ce se intentioneaza a fi incheiat pe o perioada de un an de zile, este de 12.839.097,68 lei.

La evaluarea ofertelor depuse, componenta financiara (pretul) va conta doar in proportie de 60%. Restul punctajului va fi acordat dupa cum urmeaza: 10% pentru plata in rate, 10% pentru asigurare inspector constatare daune pentru vehiculele STB SA si 20% pentru suma asigurata/vehicul pentru polita asigurare casco forfetar.

Conditii de participare la licitatia pentru asigurarea vehiculelor STB

Pentru participarea la procedura de achizitie lansata de Societatea de Transport Bucuresti se solicita ca media cifrei de afaceri anuale pe ultimii trei ani de zile (2017, 2018, 2019) sa fie de minimum 12,8 milioane de lei.

De asemenea, ofertantul va prezenta lista principalelor prestari de servicii efectuate in ultimii trei ani de zile, raportati la termenul limita pentru depunerea ofertelor, din care sa rezulte ca a prestat (gestionat) servicii similare cu cele care fac obiectul achizitiei, la nivelul unui contract de minimum 250 vehicule/an/beneficiar.

Garantia de participare este in valoare de 64.000 de lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 iunie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie sa fie valabila pana la data de 28 septembrie 2021.

Articolul precedentPORTUL CONSTANTA CONSTRUIESTE DRUMURI – Un drum cu patru benzi de 1 km, un sens giratoriu si doua bretele costa 60 milioane lei
Articolul următorCU TRENUL LA CERNAVODA – Ministrul Catalin Drula apeleaza la puterea exemplului. S-a urcat in tren pentru a incuraja romanii sa aleaga transportul feroviar pana la mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.