METROREX LANSEAZA PROCEDURA DE ACHIZITIE PENTRU CARTELE MAGNETICE – Valoarea estimata a contractului este de 8 milioane de lei

Compania de transport cu metroul a publicat in marti, 18 mai, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) anuntul de participare pentru un contract – cadru de vanzare de cartele magnetice pe durata urmatorilor patru ani.

Valoarea totala estimata depaseste 8 milioane de lei, fara TVA. Atribuirea contractului se va face in proportie de 90% in functie de pretul ofertei, restul fiind acordat pentru graficul de livrare. Durata contractului, conform anuntului, este de 48 de luni. Data de deschidere a ofertelor este 14 iunie 2021, ora 15:00.

Astfel, Metrorex estimeaza ca va avea nevoie de cel mult 200 de milioane de cartele de frecventa redusa de utilizare in urmatorii patru ani si de 16 milioane de cartele cu durata de viata mare.

Ofertantii vor prezenta o lista a principalelor livrari de produse similare (cartele pentru control acces cu banda magnetica (cartele transport public, tichete sau cartele parcare, cartele pentru acces camera de hotel, vestiare cluburi fitness) din ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati, in valoare cumulata de cel putin 1.440.000 lei fara TVA / 300.000 euro, la nivelul unui contract sau mai multor contracte”, se precizeaza in anunt.

In descriere succinta a contractului, Metrorex mentioneaza ca obiectul acestuia se refera la „achizitia de cartele magnetice, conform specificatiilor din Caietul de sarcini. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari in a 11-a zi dinainte de data limita de depunere a ofertelor”.

Articolul precedentCFR SE MODERNIZEAZA INCET – Lucrari de reparatii pe 14 km intre Valisoara si Caransebes
Articolul următorAUTORULOTA, NOUA VEDETA A PIETEI AUTO – Cererea este atat de mare, incat sute de muncitori transforma furgonete Fiat si Renault in autorulote

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.