METROEX SCHIMBA GRANITUL LA METROU – Lucrari la statia de metrou Stefan cel Mare

Metrorex, administratorul metroului bucurestean, anunta ca, in perioada 10 mai – 21 mai 2021 (inclusiv in zilele de week-end, 15 mai-16 mai 2021), la statia de metrou Stefan cel Mare, situata pe Magistrala 1 se vor realiza lucrari de refacere a finisajelor accesului A (iesirea spre Soseaua Stefan cel Mare).

Aceste lucrari presupun decopertarea pardoselilor existente si pregatirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit. Lucrarile se inscriu intr-un program ce vizeaza refacerea finisajelor accesurilor anumitor statii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorari.

„Pentru buna desfasurare a lucrarilor si pentru siguranta calatorilor, in perioada mai sus mentionata, traficul pietonal la accesul A (cu scara rulanta) al statiei de metrou Stefan cel Mare va fi inchis„, informeaza compania.

Reprezentantii Metrorex spun ca pe toata perioada lucrarilor, zona va fi asigurata corespunzator si delimitata cu banda de semnalizare pentru directionarea accesului publicului calator.

Articolul precedentDRUMUL PE CARE ROMANII ISI RUP MASINILE – Catalin Drula anunta ca DN68A Margina – Holdea va fi refacut
Articolul următorCNAIR SI-A PLANIFICAT INVESTITII DE 5,4 MILIARDE LEI IN 2021 – Profitul estimat pentru acest an este modest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.