LICITATIE DE 2,5 MILIOANE DE EURO – Primaria Arad reface linia de tramvai din bani europeni

Primaria Municipiului Arad a anuntat, in sistemul electronic de achizitii publice, licitatia pentru refactia liniei de tramvai la Arad, in valoare de 2,5 milioane de euro. Proiectul presupune lucrari pe o cale de rulare a tramvaiului in lungime de 1,62 km cale dubla, retea aeriana de contact in lungime de aproximativ 3,70 km, inlocuirea stalpilor de sustinere a retelei aeriene de contact si modernizarea a opt statii de tramvai.

Licitatia a fost lansata la sfarsitul saptamanii trecute. Astfel, Primaria Municipiului Arad a lansat licitatia ”Refactie linie cale de tramvai si a retelei aeriene de contact aferente in municipiul Arad – tronsonul IV – strada Padurii (intre str. Abatorului si str. Condurasilor) pentru proiectul <Modernizare Sistem de Transport Public cu Tramvaiul in Municipiul Arad Strada Padurii intre Strada Abatorului si Strada Condurasilor>”.

Refactia presupune inlocuirea elementelor componente ale unei cai ferate ca urmare a uzurii sau a scaderii sigurantei de functionare.

Valoarea totala estimata a contractului, finantat prin Programul Operational Regional, este de 12.788.190 de lei, echivalentul a aproximativ 2,5 milioane de euro.

Potrivit anuntului, printre conditiile de participare la licitatia pentru refactia liniei de tramvai la Arad se numara cerinta ca ofertantii sa completeze DUAE cu principalele activitati similare din ultimii 10 ani in valoare cumulata de minimum 12.700.000 lei fara TVA, la nivelul a cel mult cinci contracte. Se considera ultimii 10 ani pana la data limita de depunere a ofertelor.

La nivelul DUAE trebuie precizate informatii, cum ar fi: numarul si data contractului invocat drept experienta similara, valoarea, beneficiarul, data de incepere si finalizare, precum si ponderea si/sau activitatile pentru care a fost responsabil ofertantul.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 aprilie 2021, ora 15,00, potrivit anuntului. Oferta trebuie sa fie valabila pana la data de 19 octombrie 2021.

Articolul precedentBATALIE PE TEHNOLOGIE PE PIATA AUTO – Stellantis lanseaza o solutie mixta de propulsie cu hidrogen si baterii pentru vehicule comerciale
Articolul următor25 DE MILIOANE LEI PENTRU SUPRAVEGHEREA LUI UMBRARESCU – CNAIR cauta firma care sa supervizeze lucrarile pentru Lotul 4 de la Drumul Expres Craiova-Pitesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.