41 MILIOANE LEI PE 7 KM DE DRUM – CNAIR a anuntat castigatorul contractului pentru constructia Variantei de Ocolire Tecuci

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat marti, 9 martie 2021, ca a fost emisa comunicarea rezultatului procedurii de atribuire a contractului de executie lucrari „Constructia Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat”. Conform comunicatului de presa al CNAIR, a fost desemnat castigator ASOCIEREA MAVGO HOLDING SRL (LIDER DE ASOCIERE) – SC ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII DRUMURI SI AUTOSTRaZI SRL – SC BDU MAXI CONSTRUCT – HYDOSTROY AD, cu pretul de 41.735.534,38 Lei fara TVA.

Conform calendarului asumat, antreprenorii se obliga sa execute lucrarile pentru constructia celor aproape 7 kilometri ai Variantei de Ocolire Tecuci in 12 luni. Pentru aceasta lucrare se ofera o garantie de 60 luni (5 ani).

Potrivit precizarilor CNAIR, „obiectul contractului il reprezinta executia lucrarilor pentru Constructia Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat, avand un stadiu fizic in momentul rezilierii contractului de lucrari de aproximativ 58%”.

Varianta de Ocolire Tecuci are o lungime de 6,945 km si este localizata in judetul Galati. Varianta se desprinde din DN24, traverseaza cu un pasaj superior si DN24 si lina CF Marasesti – Tecuci la km 0+385,95, continua in aliniament pana la intersectia la nivel cu DJ252H la km 2+490, traverseaza cu pasaj superior linia CF Faurei – Tecuci la km 6+416,29 si se sfarseste la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29) la intersectia cu DN25.

CNAIR precizeaza in comnunicat ca semnarea efectiva a contractului de achizitie publica se va realiza dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea tuturor contestatiilor/plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.

Articolul precedentEXPERTIZA BEI PENTRU METROUL DE LA AEROPORT – Catalin Drula vrea o analiza a Bancii Europene de Investitii pentru Magistrala M6
Articolul următorCINE ESTE NOUL DIRECTOR METROREX – Stefan Paraschiv, fost presedinte al Consiliului de Administratie Romaero Baneasa, preia conducerea companiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.