VOLVO C40 RECHARGE – Noua masina electrica de la Volvo a fost prezentata public. Volvo vrea sa devina o marca exclusiv electrica

Volvo e pe val. In aceeasi zi in care a anuntat ca in 10 ani va deveni o marca exclusiv electrica, Volvo si-a prezentat noul model de masina. C40 Recharge este, astfel cum anunta Volvo, „cea mai recenta manifestare a angajamentului sau pentru un viitor cu emisii zero”, fiind un model care se bazeaza pe platforma vehiculului CMA si pe primul model Volvo din istorie conceput ca electricitate pura. Conform anuntului Volvo Cars, C40 Recharge prezinta toate variantele unui SUV cu un design mai jos si mai elegant, nou model reprezentand inca un pas spre tinta companiei de a lansa in urmatorii ani noi modele electrice.

C40 Recharge reprezinta viitorul Volvo si arata unde mergem”, a declarat Henrik Green, director tehnologic al Volvo. „Este complet electric, oferit online numai cu un pachet de ingrijire convenabil si va fi disponibil pentru livrare rapida. Obtinerea unui nou Volvo nu a fost niciodata atât de atractiva.”, a completat acesta.

Iata cum isi prezinta Volvo noua masina C40 Recharge:

Partea din spate a C40 Recharge are un design remarcabil pentru a merge cu linia inferioara a acoperisului, in timp ce noul design frontal introduce o noua fata pentru Volvo electric si include faruri cu tehnologie de pixel de ultima generatie.

In interior, C40 Recharge ofera clientilor pozitia ridicata a scaunelor pe care o prefera majoritatea soferilor Volvo, in timp ce este disponibila cu o gama de optiuni de culoare si deco unice modelului. Este, de asemenea, primul model Volvo care nu este complet fara piele. La fel ca XC40 Recharge, C40 Recharge vine cu unul dintre cele mai bune sisteme de infotainment de pe piata, dezvoltat in comun cu Google si bazat pe sistemul de operare Android. Ofera consumatorilor aplicatii si servicii Google incorporate, cum ar fi Google Maps, Asistentul Google si Magazinul Google Play.

Datele nelimitate permit o conectivitate superioara, iar C40 Recharge va primi actualizari de software prin aer. Asta inseamna ca va continua sa se imbunatateasca in timp dupa ce a parasit fabrica.

Propulsia consta din doua motoare electrice, unul in fata si unul pe puntea spate, alimentat de o baterie de 78kWh care poate fi incarcata rapid la 80% in aproximativ 40 de minute. Acesta ofera o autonomie anticipata de aproximativ 420 km, care se asteapta sa se imbunatateasca in timp prin actualizari de software over-the-air.

Dupa cum a fost anuntat, C40 Recharge complet electrica va fi disponibila numai online. In conformitate cu ambitia de a reduce complexitatea ofertei sale de model si de a se concentra asupra variantelor atractive preselectate, Volvo Cars a simplificat drastic oferta de consum a reincarcarii C40.

Recharge C40 va intra in productie in aceasta toamna si va fi construita alaturi de Recharge XC40 la uzina de productie Volvo Cars din Gent, Belgia.

Volvo C40 Recharge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.