SE REIA LICITATIA PENTRU AUDITAREA CFR – Licitatia lansata anterior, anulata dupa ce au fost depuse oferte inacceptabile sau neconforme

Anuntul de licitatie pentru auditarea financiara a CFR SA a fost repostat in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) dupa ce autoritatile au fost nevoite sa anuleze licitatia anterioara pentru ca ”au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme”.

In sistemul electronic de achizitii publice a fost postat vineri, 12 februarie, anuntul de licitatie ce are ca obiect ”Serviciul de auditare a situatiilor financiare anuale individuale si consolidate IFRS aferente anului fiscal 2020” dupa ce SEAP a anulat procedura anterioara, care avea ca termen limita pentru depunerea ofertelor data de 19 ianuarie.

In conformitate cu prevederile legale, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA trebuie sa auditeze situatiile financiare anuale individuale si consolidate, in vederea depunerii acestora la Ministerul Finantelor Publice. Auditul se efectueaza de catre auditori statutari, persoane fizice sau juridice autorizate, in conditiile legii.

Valoarea totala estimata a contractului este de 180.706 lei, echivalentul a aproximativ 37.000 de euro.

Astfel, pentru participarea la procedura de achizitie, se solicita experienta similara anterioara in auditul activitatii operatorilor economici mari si foarte mari (societatilor comparabile ca activitate, dimensiune si complexitate cu societatea ce urmeaza a fi auditata – cu sucursale/filiale raspandite teritorial), se arata in anuntul publicat pe SEAP. Ofertantii trebuie sa prezinte o lista a principalelor prestari de servicii din ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati, cu evidentierea experientei in domeniul auditului financiar-contabil.

Cuantumul garantiei de participare este de 1.800 de lei, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 februarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie sa fie valabila pana la data de 23 iunie 2021.

CFR SA a mai lansat, pe 4 ianuarie 2021, o licitatie ce viza ”Serviciul de auditare a situatiilor financiare anuale individuale si consolidate IFRS pentru anii fiscali 2020, 2021, 2022”, cu o valoare de 542.118 lei, echivalentul a aproximativ 111.000 de euro, insa procedura a fost anulata, pentru ca ”au fost depuse numai oferte inacceptabile sau neconforme”, potrivit anuntului din SEAP.

Articolul precedentINFRASTRUCTURA, EXTREMA URGENTA: Siegfried Muresan: Toate proiectele finantate prin PNRR trebuie sa inceapa cel tarziu in 2023
Articolul următorAUTOSTRADA DE CENTURA BUCURESTI SUD – S-a emis ordinul de incepere a lucrarilor pentru lotul 1 al A0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.