PROMISIUNI SI STUDII PENTRU VIITOR – Ministrul Transporturilor nu poate spune exact cand va fi gata autostrada Comarnic-Brasov: „Nu vreau sa intru in jocul asta”

Autostrada Comarnic-Brasov ramane deocamdata doar la stadiul de promisiune. Inceputa timid in 2019, pe o mica portiune, dupa ani si ani de intarzieri, soseaua gandita sa preia din aglomeratia de pe DN1 nu are deocamdata un orizont clar de timp in ceea ce priveste finalizarea ei. Actualul ministru al Transporturilor, Catalin Drula (foto), a evitat sa ofere un raspuns clar in aceasta privinta.

Prezent marti, 26 ianuarie 2021, in emisiunea „Romania 9” de la TVR, ministrul Drula a dat o replica evaziva cand a fost intrebat daca autostrada Comarnic-Brasov va fi gata in sase ani.

Nu vreau sa intru in jocul asta”, a declarat Catalin Drula.

Totusi, ceea ce ministrul Transporturilor a putut anunta este ca saptamana viitoare va fi semnat contractul pentru studiul de fezabilitate pentru proiectul autostrazii care ar trebui sa lege Ploiestiul de Brasov via Comarnic – un proiect care face parte din categoria celor „despre care se vorbeste si cu care nu s-a intamplat nimic” de 16 ani, a comentat Drula. Demnitarul a dat asigurari ca ii va cere firmei care va realiza studiul de fezabilitate sa livreze mai repede solutiile pentru unele tronsoane.

Sursa foto 2: Brasov.net

Articolul precedentCALEA FERATA BUCURESTI-OTOPENI – Trenurile de la Gara de Nord catre Aeroportul Otopeni, accesibile in anumite intervale orare si cu numar redus de trenuri
Articolul următorAUTOSTRAZILE, BLOCATE DE BIROCRATIE – Trei solutii pentru accelerarea solutionarii contestatiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.