LICITATIE PENTRU MAGAZINELE DIN AEROPORT – Aeroportul Oradea a lansat licitatia pentru spatiile comerciale din noul terminal

Aeroportul International Oradea a lansat procedura de licitatie pentru ocuparea spatiilor comerciale destinate activitatilor de tip bar bistro si retail duty-free.

Pentru bar bistro sunt disponibile 3 spatii, cu suprafete de 68 mp, plus o zona de depozitare de 3 mp, 97 mp si 64 mp. Pentru magazinele duty-free sunt disponibile 4 spatii, cu suprafete de 79,5 mp, 69 mp, 37,5 mp si 38,5 mp.

Ofertele vor fi depuse la sediul Aeroportului (Calea Aradului, nr. 80, Oradea) pana in data de 7 mai 2024, ora 15:00.

Sedinta publica de deschidere a ofertelor va avea loc in 8 mai 2024, la ora 09:00 pentru spatiile destinate desfasurarii activitatii de alimentatie publica de tip bar bistro, respectiv ora 13:00 pentru spatiile destinate desfasurarii activitatii de tip retail duty-free, la sediul Aeroportului Oradea.

Aceasta licitatie le ofera antreprenorilor oportunitatea de a-si dezvolta afacerile intr-un mediu aflat in plina dezvoltare. Cu noile curse aeriene operate de companiile LOT si HiSky, care vor atrage calatori locali si internationali, afacerile vor avea expunere la un flux constant de clienti”, anunta Consiliul Judetean Bihor.

Detaliile privind conditiile de participare si documentatia de atribuire pot fi consultate pe site-ul Aeroportului, la sectiunea Informatii Publice/ Licitatii.

Articolul precedentDRUM EXPRES BOTOSANI-SUCEAVA – A fost semnat contractul pentru documentatia tehnica necesara constructiei drumului de mare viteza Botosani – Suceava
Articolul următorO NOUA ACHIZITIE DE TRENURI – ARF cumpara inca noua rame electrice interregionale si 23 de locomotive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.