INVESTITIE URIASA PENTRU DRUMURILE DIN GALATI – In judetul Galati vor fi modernizati 60 de kilometri de drum judetean

Presedintele Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea, anunta o investitie uriasa aflata in derulare in judet, de peste 363 milioane lei, destinata drumurilor judetene.

Modernizam de la zero 60 de kilometri, pe ruta Balabanesti – Balasesti – Ciurestii Noi – Ciurestii Vechi – Cotoroaia – Certesti – Blanzi – Corod – Valea Marului – Slobozia Conachi – Schela (ferma de la Greaca) – Sendreni (extravilan) – intersectia cu DN25 (pod sat Traian)”, spune presedintele Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea.

Au inceput deja lucrarile pe acest tronson, in acest moment, actionandu-se la:

  • Certesti, in interiorul localitatii
  • Cotoroaia, in exteriorul localitatii
  • Schela, in extravilanul localitatii
  • intre Valea Marului si Corod

In aceasta etapa a lucrarii se largeste partea carosabila de la 5 la 6,5 metri, asa cum vom face pe tot traseul drumului acolo unde este nevoie. Practic, pe toata lungimea sa, acest tronson functional va fi modernizat complet de la consolidarea fundatiei, amenajarea sistemelor de colectare a apelor pluviale, modernizarea podurilor si podetelor de pe traseu si turnarea a doua straturi de asfalt”, adauga el.

De asemenea, presedintele CJ Galati anunta ca a semnat, impreuna cu prefectul judetului Galati, Claudiu-Sorin Gavril, un parteneriat foarte important pentru infiintarea unor puncte de lucru (sedii secundare) la Tecuci pentru obtinerea permiselor auto, inmatricularea vehiculelor si eliberarea pasapoartelor.

Astfel, oamenii din Tecuci si din localitatile limitrofe nu vor mai fi nevoiti sa parcurga 90-100 de kilometri pana la Galati pentru a obtine aceste documente esentiale.

Acest parteneriat reprezinta o realizare importanta pentru comunitatea din Tecuci si un pas semnificativ catre descentralizarea administratiei publice”, mai spune el.

Articolul precedentLUCRARI PE DRUMURILE DIN CLUJ – Autoritatile din judetul Cluj incheie 11 contracte pentru lucrari de intretinere a 60 de km de drumuri judetene
Articolul următor”JUDETUL SUCEAVA LA AUTOSTRADA”– Judetul Suceava cere CNAIR sa investeasca pentru legaturi cu autostrazile si prezinta cele mai importante proiecte de drumuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.