AKTOR LUCREAZA SI NOAPTEA – Ritm sustinut pe Lotul 3 din A0. Grecii de la Aktor termina în doua zile de montat grinzile metalice peste deschiderile 1 si 3, pod A1 si grinzile centrale pentru podul Sabar. Tronsonul ar putea fi dat in trafic in august 2024

Lotul 3 din Autostrada A0 avanseaza in ritm accelerat. Grecii de la Aktor si-au revenit serios si lucreaza non-stop, inclusiv noaptea la Lotul 3 din Autostrada A0. In acest weekend grecii de la Aktor au avansat pe mai multe structuri.

Concret, conform imaginilor pe care le publicam in galeria foto de mai jos, in aceste zile Aktor a montat grinzile metalice peste deschiderile 1 si 3, pod A1 si grinzile centrale pentru podul Sabar.


Potrivit constructorului, lucrarile vor continua in acelasi ritm pe Lotul 3, astfel incat in maxim doua luni de zile toate cele 11 structuri vor avea grinzile ridicate!

Project Managerul, inginer Bogdan Mezei, ne-a declarat ca se lucreaza in paralel la relocari, care la sfarsitul lunii aprilie vor fi gata, la terasamente cu 4 echipe, asternere BSC cu doua si vor incepe lucrarile de asfalt cu doua detasamente de asternere in paralel!

Saptamana viitoare incep lucrarile la sistemul de iluminat si ITS.


Daca isi va pastra acest ritm, antreprenorul are sanse reale sa dea acest tronson in trafic la finalul lunii August 2024!

Iata imagini de pe santierul de la Lotul 3 din Autostrada A0:

Articolul precedentAUTOSTRADA TRANSILVANIA – A fost semnat un nou contract pentru sectiunea Chiribis-Biharia. Autostrada de 28,5 km costa 785,2 milioane lei (fara TVA)
Articolul următorAUTOSTRADA UNIRII – Turcii pot incepe constructia autostrazii Targu Mures – Miercurea Nirajului. Contractul este de 2,46 miliarde de lei, fara TVA

2 COMENTARII

  1. […] Project Managerul, inginer Bogdan Mezei, a declarat că se lucrează în paralel la relocări, care la sfârșitul lunii aprilie vor fi gata, la terasamente cu patru echipe, așternere BSC cu două și vor începe lucrările de asfalt cu două detașamente de așternere în paralel, potrivit Infrapress. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.