LICITATIE PENTRU DRUMURILE DIN IASI – Lucrari de peste 17 milioane lei vor fi scoase de DJADP la licitatie pentru doua drumuri judetene din Iasi

Directia judeteana de administrare a drumurilor si podurilor Iasi a scos la licitatie contractul de achizitie publica pentru executie lucrari de covoare bituminoase, asigurarea scurgerii apelor pluviale si siguranta rutiera pe loturile 1 si 2, astfel:

  • Lotul 1: DJ 248 A – lim. Municipiul Iasi – Voinesti – 5,5 km
  • Lotul 2: DJ 282 E: – Intersectie DJ 207 A – Sinesti – 4,1 km

Valoarea totala estimata a contractului este de 17.436.974,78 lei.

Infrastructura rutiera este primul indicator al unui judet dezvoltat si vom continua sa investim cu prioritate in proiectele de modernizare a drumurilor judetene”, a spus Costel Alexe, presedintele CJ Iasi, care anunta continuarea modernizarii drumurilor judetene.

Potrivit anuntului publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, termenul limita pentru trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 martie 2024, ora 15:00.

Ofertantii trebuie sa dovedeasca o cifra de afaceri medie anuala pentru ultimele 3 exercitii financiare incheiate (2020, 2021, 2022) de minimum: 11,5 milioane lei fara TVA pentru Lotul 1 si de 5,5 milioane lei fara TVA pentru Lotul 2.

Ofertantul trebuie sa faca dovada ca a realizat in ultimii 5 ani, in cadrul a maximum 3 contracte, lucrari in domeniul infrastructurii de transport rutier sau al unei infrastructuri similare din punct de vedere al complexitatii si/sau utilitatii, in calitate de contractant, asociat sau subcontractant, in valoare cumulata, fara TVA, de cel putin egala cu: 11,5 milioane lei fara TVA pentru Lotul 1 si 5,5 milioane lei fara TVA pentru Lotul 2.

Articolul precedentAVANS PE LOTUL 3 DIN AUTOSTRADA A0 – Aktor a inceput montarea grinzilor pasajului de la nodul dintre A0 si A1
Articolul următorDRUM IMPORTANT REVIZUIT – Inelul Rutier Metropolitan Oradea devine drum national. Lucrarile au ajuns la un stadiu fizic de 25%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.