DRUM MODERNIZAT CU 24,5 MILIOANE LEI – Licitatie pentru modernizarea drumului judetean DJ 282D Potangeni – Romanesti – Podu Iloaiei – Scobalteni – Popesti – Madarjac

A fost scos la licitatie contractul pentru servicii de proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari a obiectivului de investitii: „Modernizare drum judetean DJ 282D: Potangeni (DJ 282) – Romanesti – Podu Iloaiei – Scobalteni – Popesti – Madarjac (DJ 282E)”.

Valoarea totala estimata a contractului este de 24,5 milioane de lei, anunta Consiliul Judetean Iasi.

Durata prevazuta este compusa din: servicii de proiectare: 1 luna (de la data specificata in ordinul de incepere a serviciilor de proiectare) si executia lucrarilor -15 luni (de la data specificata in ordinul de incepere a lucrarilor), precizeaza CJ Iasi.

Continuam sa investim in drumuri moderne, bine construite si care ofera siguranta participantilor in trafic, ducandu-ne la indeplinire promisiunile facute in fata iesenilor. Sectorul propus pentru modernizare este de 6,057 km, de la km 0+000 intersectie cu drumul judetean DJ282, localitatea Potangeni pana la km 6+057, la intrarea in localitatea Romanesti, lungimea proiectata a drumului fiind de 6.030 m. In prezent, acest sector de drum este pietruit, iar unele sectoare prezinta denivelari si tasari, aceste aspecte ingreunand cu mult desfasurarea circulatiei”, a mentionat Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe.

La randul sau, Consiliul Judetean Sibiu vine cu vesti bune pentru cei care tranziteaza DJ 106B Sura Mica (intersectia cu A1) – Ocna Sibiului – Loamnes – Sorostin – Tapu. Lucrarile de modernizare se apropie de final.

In perioada imediata va fi constituita Comisia de receptie la finalizarea lucrarilor.

Traficul se desfasoara in conditii crescute de siguranta si confort pe toti cei 35 de kilometri ai drumului modernizat din fondurile europene nerambursabile obtinute de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Programul Operational Regional 2014 – 2020.

Articolul precedentFILIALA CFR CARE VA REALIZA PROFIT – Compania are 33 de angajati si venituri ce se apropie de 1 miliard de lei
Articolul următorPROIECT INAUGURAT IN BERCENI – S-a deschis circulatia pe pasajul denivelat peste centura Bucuresti in zona comunei Berceni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.