LOTUL 1 AL CULOARULUI TRAFIC MURES NORD, RECEPTIONAT – Lucrarile au costat peste 35 milioane lei

Lotul 1 al Culoarului Trafic Mures Nord a fost receptionat in intregime. Astfel, a avut loc receptia lucrarilor la sectorul de drum (km 0+000 la km 8+610) din LOTUL 1 (DJ 706 A Ilia-Bejan) al proiectului „Modernizare Culoar Trafic Mures Nord”. Este vorba despre sectorul cuprins intre Ilia si limita dintre Bretea Muresana si Branisca.

Primul sector al acestui lot, Bejan-Bretea Muresana, a fost receptionat in luna martie a acestui an.

Valoarea care face obiectul receptiei pentru sectorul mentionat este de 35.305.101 lei, cu TVA. Valoarea finala a contractului pentru lotul 1, atat DJ 706A cat si DJ 761: 59.479.079 lei exclusiv TVA, respectiv 70.780.104 lei cu TVA.

Lucrarile au fost executate de Asocierea formata din SC STRADE CONSCOM SRL (lider) – SC MANO SPRINT SRL – SC ORION REBECA SRL – SC OPR ASFALT SRL – SC DIMEX 2000 COMPANY SRL.

La eveniment, Consiliul Judetean Hunedoara a fost reprezentat de Administratorul public Costel Avram si vicepresedintii Ion Badin si Alin Tamba, impreuna cu angajatii din aparatul de specialitate care fac parte din comisia de receptie.

„Felicit firmele romanesti care au executat lucrarile in cadrul acestui obiectiv de investitii. Sunt fonduri europene atrase de Consiliul Judetean Hunedoara pentru o infrastructura moderna si sigura. Ceea ce spunea presedintele CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor, ca pana la finalul mandatului vom avea 400 de kilometri de drumuri judetene modernizate si reabilitate, se apropie de realitate. Eu eram sceptic, dar va trebui sa-i dau dreptate”, a declarat Costel Avram.

Contractul de executie a lucrarilor a fost semnat in iunie 2021.

Proiectul este finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 6 – Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala; Prioritatea de investitii 6.1 Stimularea mobilitatii regionale prin conectarea nodurilor secundare si tertiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale, Apelul de proiecte POR 2016/6/6.1./2.

Articolul precedentCEL MAI IMPORTANT LOT DIN AUTOSTRADA DE CENTURA A CAPITALEI SE DA IN TRAFIC IN 2024 – Grecii de la AKTOR toarna asfaltul pe Lotul 3 de la A0
Articolul următorCHINEZII OCOLESC ROMANIA – Constructorii auto aleg Ungaria pentru a construi o fabrica de masini electrice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.