TRANSPORT PANA LA AEROPORT – Noua linie de autobuz 100 va ajunge mai repede la Aeroportul Otopeni. Si linia 442 va trece pe la Aeroportul „Henri Coanda”

Linia 783 devine 100. Este vorba de autobuzul care face legatura intre centrul Capitalei si cel mai mare aeroport al Romaniei, Aeroportul Otopeni. De sambata, 2 decembrie, se va putea ajunge cu autobuzul mai rapid din centrul Bucurestiului pana la Aeroportul International „Henri Coanda” Otopeni, anunta primarul Nicusor Dan.

Linia 783 devine 100, iar autobuzul va opri doar in statiile care sunt principalele puncte de legatura cu alte linii importante: Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Presei, Aeroport Baneasa, Primaria Otopeni, Aeroport Henri Coanda (Plecari), Aeroport Henri Coanda (Sosiri)”, spune primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.

Pe sensul spre Piata Unirii vor fi efectuate opriri in statiile: Aeroport Henri Coanda, Primaria Otopeni, Aeroport Baneasa, Piata Presei, Piata Victoriei, Piata Romana, Piata 21 Decembrie 1989, Piata Unirii.

Linia 100 va functiona 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare intre vehicule va fi de 15 minute ziua si 30 de minute noaptea.

Tot de sambata, 2 decembrie, traseul liniei de autobuz 442 va fi modificat, cu trecere pe la Aeroportul „Henri Coanda”.

Parcul de vehicule al liniei 442 va fi suplimentat, astfel ca autobuzele vor circula la un interval de 20 de minute la orele de varf.

Cele doua decizii au fost luate ca urmare a numeroaselor sugestii venite din partea bucurestenilor si a datelor culese din teren”, precizeaza primarul Nicusor Dan.

Articolul precedentAVANS MAJOR PE CEL MAI IMPORTANT LOT DE AUTOSTRADA – Lotul 3 Sud al Autostrazii Capitalei, cel mai important de finalizat in 2024 
Articolul următorS-AU SEMNAT TREI CONTRACTE DE 4,31 MILIARDE LEI PENTRU 60 KM DE AUTOSTRADA – Romania depaseste 800 km de autostrada si drum expres cu contract pentru constructie. Erbasu castiga prima lui autostrada

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.