LICITATIE PENTRU TRANSPORT ECOLOGIC – CJ Mehedinti lanseaza licitatie pentru a cumpara 31 de microbuze electrice

Consiliul Judetean Mehedinti a lansat licitatia, in sistemul public de achizitii, pentru achizitia de microbuze electrice destinate transportului elevilor. CJ Mehedinti isi propune sa achizitioneze un numar de cel putin 31 de microbuze electrice care vor ajunge la primariile din mediul rural, pentru transportul elevilor din zonele indepartate de scoala.

Valoarea totala a proiectului finantat prin Planul National de Redresare si Rezilienta, pe care Consiliul Judetean Mehedinti il implementeaza, este de 35.905.346 lei, din care, suma eligibila este de 30.172.560 lei, la care se adauga 5.732.786 lei TVA, in timp ce 13.863,5 lei este contributia de la bugetul judetului.

Ofertele trebuie depuse pana in data de 12 decembrie 2023, ora 15.00.

Principalul scop al acestui proiect este acela de a asigura conditii foarte bune de acces al copiilor in unitatile de invatamant si sa scadem astfel, riscul de abandon scolar! In paralel, Consiliul Judetean Mehedinti a depus o noua cerere de finantare, la Ministerul Mediului, pentru achizitia unei noi serii de 10 microbuze hibride care sa vina in completarea celor pentru care s-a lansat deja licitatia. Cererea depusa este in evaluare si am speranta ca vom obtine finantare! Avem o infrastructura rutiera foarte buna, urmare a investitiilor realizate in ultimii ani de Consiliul Judetean Mehedinti si primariile din judet si vom avea si mijloace moderne de transport scolar!”, a transmis presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.

Durata contractului este de 10 luni, arata anuntul publicat in SEAP.

Articolul precedentROMANIA RISCA SA PIARDA BANII EUROPENI PENTRU TRANSPORT – Fondurile europene, esentiale pentru modernizarea infrastructurii feroviare. Infrastructura feroviara din Romania este subfinantata
Articolul următor“WINTER WONDERLAND” LA HALA LAMINOR – Cel mai mare targ indoor si outodoor din Romania incepe la 30 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.