INVESTITII DE 20 MILIOANE EURO INTR-UN DRUM JUDETEAN DIN GALATI – Peste 23 de kilometri de drum vor fi modernizati

Consiliul Judetean Galati investeste peste 100 de milioane de lei (peste 20 de milioane de euro) pentru modernizarea DJ 240 Munteni – Tiganesti – Ungureni- Slobozia Blaneasa – Negrilesti – Slobozia Corni – Talpigi – Gura Garbovatului – Taplau – Ghidigeni – Gefu – intersectia cu DN24.

Drumuri moderne si sigure. Lucrari ample de modernizare in nordul judetului”, anunta presedintele Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea.

Peste 23 de kilometri de drum vor fi modernizati.

In acest moment, se lucreaza la Tiganesti si Ungureni (comuna Munteni), la podul de la Ghidigeni si intre Gefu (comuna Ghidigeni) si intersectia cu DN24.

Partea carosabila este extinsa cu 1,5 metri, de la 5 metri la 6,5 metri, la care se vor adauga si acostamentele pe ambele parti. De aceea, se fac ample sapaturi si se consolideaza fundatia, mai spune presedintele CJ Galati.

Mai mult, se lucreaza si la amenajarea trotuarelor in satul Tiganesti, precum si la sistemele de colectare a apelor pluviale si a cailor de acces la gospodarii.

Lucrarile vor fi realizate de catre asocierea Citadina ’98 SA – Lemacons SRL – Tancrad SRL – Oldroad Construct SRL – ADD Global Design SRL – Creative Road Design SRL.

Articolul precedentMODERNIZARE DE 402 MILIOANE LEI FARA TVA IN GARA VALU LUI TRAIAN – Cinci oferte au fost depuse pentru refacerea infrastructurii din statia feroviara
Articolul următorCENTURA TIP AUTOSTRADA INTRE DN1 SI DN2 – Primaria Voluntari a lansat o licitatie de peste 53 milioane lei pentru o noua sosea in Pipera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.