ZBORURI ANULATE – Wizz Air isi suspenda operatiunile pe un aeroport unde opera doar de un an

Compania maghiara low-cost Wizz Air si-a suspendat toate zborurile catre si dinspre aeroportul Kukes din nordul Albaniei la doar un an de la introducerea operatiunilor, invocand dificultati de operare, potrivit publicatiei Budapest Business Journal, care citeaza portalul de stiri SeeNews.com.

Compania aeriana a declarat ca a notificat anterior clientii afectati printr-un e-mail si le-a oferit fie o rambursare de 120% din tariful initial in credit la compania aeriana, o rambursare de 100% in numerar, fie un zbor alternativ.

In iunie, Wizz Air a anuntat adaugarea a 10 rute noi de pe principalul terminal aviatic comercial al Albaniei, Aeroportul International Tirana, inclusiv o noua linie directa catre Bulgaria.

Wizz Air continua sa se angajeze in cresterea operatiunilor pe termen lung in Albania, creand sute de locuri de munca in acelasi timp stimuland industriile turismului si ospitalitatii”, a declarat transportatorul publicatiei SeeNews.

In ceea ce priveste Romania, compania a anuntat ca face angajari de personal, fiind vorba de cateva sute de persoane, piloti si insotitori de zbor.

Articolul precedentCLASAMENTUL CONSTRUCTORILOR DE AUTOSTRAZI DIN ROMANIA – Aktor s-a clasat pe primul loc, cu cele mai mari progrese pe santierele romanesti. In top se afla si Alsim Alarko si Strabag. Umbrarescu a fost detronat
Articolul următorPASAJUL DE LA DOAMNA GHICA E APROAPE GATA – A inceput asfaltarea pasajului atat de asteptat de bucuresteni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.