O COMPANIE AERIANA ISI MUTA ZBORURILE PE AEROPORTUL BANEASA AirConnect va zbura de pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa, din 24 iulie

Compania aeriana regionala romaneasca AirConnect va opera zboruri regulate de pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu, incepand cu 24 iulie 2023. Compania nu precizeaza daca toata zborurile sale de pe Aeroportul Otopeni vor fi mutate aici, insa specialistii spun ca va fi dificil sa opereze pe ambele aeroporturi simultan.

Compania aeriana regionala romaneasca AirConnect va opera zboruri regulate de pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu. Incepand cu 24 iulie 2023, AirConnect isi muta operatiunile pe Aeroportul Baneasa, pentru a oferi clientilor acces in cel mai nou terminal al capitalei, cu timp redus pentru toate formalitatile de check-in, control securitate, imbarcare, si care este la doar cateva minute de centrul orasului”, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei.

Cei care vor calatori din si catre Bucuresti incepand cu 24 iulie 2023 vor decola si ateriza pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa. Aceasta mutare nu va genera modificari in orarul de zbor al companiei.

In prezent, AirConnect opereaza zboruri din Bucuresti catre Baia Mare, Budapesta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, din Constanta catre Cluj-Napoca si Timisoara, iar in code-share din Bucuresti si Bacau catre Roma. Compania are in vedere si alte conexiuni interne pe masura ce flota companiei va creste. Biletele de avion AirConnect pot fi achizitionate de pe website-ul companiei, din aplicatia disponibila in Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agentiilor de turism.

Suntem deosebit de incantati sa putem oferi pasagerilor AirConnect posibilitatea de a calatori de pe cel mai accesibil aeroport din Bucuresti, cu un terminal recent renovat si facilitati ce vor reduce semnificativ timpul petrecut pentru toate formalitatile conexe zborului. Pasagerii nostri vor fi la doar cateva minute de centrul capitalei, ceea ce le va asigura mai mult timp pentru intalnirile de afaceri sau activitatile personale„, spune Tudor Constantinescu, director general AirConnect.

Reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB) spun ca aeroportul Baneasa atrage tot mai mult companiile aeriene sa inceapa operarea aici.

Este imbucurator faptul ca aeroportul Baneasa – Aurel Vlaicu atrage tot mai mult companiile aeriene sa inceapa operarea aici si felicitam AirConnect pentru decizia luata. Serviciile pe care acest aeroport le ofera, fluxurile scurte in terminal dar si arhitectura deosebita, toate acestea ne fac sa credem ca pasagerii AirConnect se vor simti mult mai confortabil aici decat pe aeroporturile mari”, a declarat Sorin-Radu Paun, directorul general al CN Aeroporturi Bucuresti.

Articolul precedentPODUL PESTE DUNARE A FOST INAUGURAT – Este al treilea pod ca marime din Europa si a costat 2,59 miliarde lei
Articolul următorDOI OFERTANTI PENTRU REABILITAREA LINIEI 5 DE TRAMVAI – Investitia ajunge la 228 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.